Nastavlja se trka za i protiv Novaka Đokovića.

SAMO JE ADOLF MRTAV NACIZAM NIJE NI UMIRAO

08.09.2020. 10:04

Znamo dobro ko je glavni sudija, znamo dobro ko je glavni policajac sudjenja, koji je potvrdio diskvalifikaciju, znamo dobro ko je odglumijo spektakularnim padom, koda je grom udario. SVE JE BILO UNAPRED IZREZIRANO, CEKALA SE POGODNA PRILIKA.

jovica

08.09.2020. 11:50

Licemerna Navratilova.Nole jednostavno nije hteo pred novinare jer nije želeo da i oni svojim pitanjima dižu tenziju.I još jedan dobar razlog : ako vi (organizatori) nemate respekt i poštovanje za no1,koji je i pored svih okolnosti ipak došao na turnir,nemam i ja prema vama : sedite sami sa svojim ostrašćenim novinarčićima.

deda

08.09.2020. 18:01

posto je sve bilo kristalno jasno da je suspendovan....djentlemenski je primio k znanju i napustio prostor u kome ga nisu zeljeli da bude...i naravno da fa zbog toga treba uvazavati a ne kaznjavati ....draga visoka gospodo....

Miso

08.09.2020. 18:05

A sta da kaze u tom trenutku. Da vas sve redom posalje u p.... m...... sto su ga izbacili sa turnira zato sto se desila mala nesreca, pre svega zbog penzionera senilnog, sudije linijskog. Imamo video dokaz, udarac loptice, Ta diskvalifikacija je najveca bruka i sramota ATPa i Zapada uopste. Onaj bednik Mekinro prica da ce zbog tog udarca(pogledajte video) biti upamcen kao los momak, smece.....Sramite se zapadnjaci. Bez karaktera ste i dobro je da imate mortalitet na zapadu, sto izumirete.

Vesna

08.09.2020. 20:01

Zašto bi išao na konfetenciju , diskvalifikovan je ,znači udaljen sa turnira,kažnjen novcem i oduzimanjem bodova .Ne razumem pravilo da prisustvuje konferenciji i odgovara na pitanja novinara..Po meni kažnjen je prestrogo samo zbog njegovih stavova...