NAJJAČI UDARAC NA ĐOKOVIĆA: Nije imao hrabrosti, pobegao je, to je kao kad ostavite devojku preko mejla

Novosti online

08. 09. 2020. u 09:52

Nastavlja se trka za i protiv Novaka Đokovića.

НАЈЈАЧИ УДАРАЦ НА ЂОКОВИЋА: Није имао храбрости, побегао је, то је као кад оставите девојку преко мејла

Foto AP

Ruku na srce, mnogo je više onih koji osuđuju potez srpskog tenisera koji je nenamerno pogodio lopticom linijskog sudiju.

Poslednja u nizu se javila Martina Navratilova. Amerikanka češkog porekla je i ranije bila poznata kao jedna od onih koja je uvek najstroža prema Novaku i koja retko kada u superlativima priča o Srbinu uprkos njegovoj dominaciji u svetu tenisa. Ona se osvrnula na Đokovićevu poruku preko Instagrama.

- Za mene je to bilo kao kad raskidate sa devojkom putem mejla. To se radi uživo", počela je Navratilova za "Tennis Channel".

- Okej... Napravio je grešku u deliću sekunde, ali onda je imao vremena da razmisli o svemu i on je pobegao! Nije imao hrabrosti da izađe pred novinare da priča o tome, to je kao izvinjenje bez izvinjenja. Da, naravno da mu je žao što je to uradio, ali je trebalo da ostane da porazgovara sa novinarima", kritikovala je potez Đokovića.

Novak jeste bio u obavezi da se pojavi na konferenciji, ali nije. Čelnici Ju-Es opena su bili u obavezi da progledaju bar malo kroz prste najboljem teniseru sveta, ali nisu... Sve u svemu najveći gubitnik je Novak Đoković, ali nadamo se i Rafael Nadal, jer dobro je poznato kako Srbin igra kada je ljut, a dolazi Rolan Garos, najbolja moguća popravka za Đokovića.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (5)

BORIŠA SIMANIĆ ŠOKIRAO SVE! Evo šta je izjavio reprezentativac koji je izgubio bubreg igrajući za Srbiju (VIDEO)