SVE SE ČULO SA ZVUČNIKA: ,,Moramo da te izbacimo" - šokantan snimak (VIDEO)

Novosti online

06. 09. 2020. u 23:52

NEKOLIKO desetina minuta prave golgote prošao je Novak Đoković na mreži dok su sudije većale o njegovoj sudbini na US openu i odlučile da ga izbace sa turnira.

СВЕ СЕ ЧУЛО СА ЗВУЧНИКА: ,,Морамо да те избацимо - шокантан снимак (ВИДЕО)

Foto: EPA

Đoković je nakon izgubljenog brejka u finišu prvog seta slučajno pogodio linijskog sudiju, dama je pala boreći se za dah iako je srpski teniser jednostavno izbacio lopticu iz džepa, a sada ga čeka žestoka kazna.

Odmah se dalo naslutiti kako rasplet neće valjati za Novaka, u jednom momentu se troje čelnika okupilo na centru terena i razgovaralo o tome šta treba uraditi, a iako nije bilo navijača, u prenosu se nije moglo jasno čuti sve što su pričali sa Novakom.

Međutim, jeste deo. Čekala se odluka Francuskinje koja je obavljala posao delegata, nakon izvesnog vremena je jedan od zvaničnika Novaku saopštio da je diskvalifikovan, Srbin mu je rekao kako nije imao nameru da to učini, a razgovetno se čulo još i sledeće:

- Ali, pre jednog minuta ste mi rekli nešto drugačije.

Zvaničnici US opena su na to srpskom asu odgovorili:

- Nismo imali izbora jer su linijskog sudiju nakon udarca morali da odvezu u bolnicu, a zaista, pomenuta dama se do kraja ove situacije nije pojavila na terenu.

Onda je Srbin rekao:

- Ona ne mora da ide u bolnicu zbog ovoga. Birate u ovoj situaciji? Moju karijeru, Grend slem, centralni stadion, odgovorio je Novak.

(Blic)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (10)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!