INCIDENT NA JU ES OPENU: Tim nije dozvolio da mu energetsko piće neko drugi sipa u čašu (VIDEO)

Novosti online

04. 09. 2020. u 11:54

DOMINIK Tim je pobedio Sumita Nagala sa 3:0 u 2. kolu Ju Es opena, međutim teniser je svojom reakcijom bacio senku na trijumf i plasman u treće kolo.

ИНЦИДЕНТ НА ЈУ ЕС ОПЕНУ: Тим није дозволио да му енергетско пиће неко други сипа у чашу (ВИДЕО)

foto: EPA

Austrijanac je hteo da se osveži energetskim pićem Red Bulom, ali mu organizatori turnira to nisu dozvolili.


Šta se zapravo dogodilo? Tim je nategao limenku energetskog pića, a ljudi sa turnira su smatrali da je to skriveni marketing.

- Vi ste ludi oko antidopinga... Ali ja pijem iz konzerve. Šta je ovo? Donesite mi običnu šolju da sipam piće u nju – ljut je bio Tim na jednoj pauzi.

Teniser je prihvatio da popije piće iz obične čaše, ali nije prihvatio ideju da mu neko iza njegovih leđa prespe to piće. 

- Znam da nije dozvoljeno da se pije iz limenke na terenu. Nekada mi pomaže da popijem piće, pa želim da ga imam kod sebe. Bilo je priče sa organizatorima, ali neću vam otkriti detalje. Bilo je pomalo neprijatno. Želeli su da otvore limenku i sipaju piće u čašu, i sve to van mog prisustva. To me je uplašilo. Antidoping pravila su stroga i ne želim da unosim u sebe nešto što ne znam tačno šta može da bude. Zato nisam želeo da izgubim limenku iz vida. Bila je to samo sitnica, na kraju je sve prošlo u redu - rekao je Tim posle meča na video konferenciji sa novinarima preko linka.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)