POTERA ZA NOVAKOM: Fanovi u stopu prate Đokovića tokom posete BiH (FOTO)

S. MIŠLjENOVIĆ

14. 07. 2020. u 20:50

NAJBOLjI teniser sveta Novak Đoković nastavio je posetu BiH, gde je i današnji dan iskoristio za obilazak Arheološkog parka "Bosanska piramida Sunca".

ПОТЕРА ЗА НОВАКОМ: Фанови у стопу прате Ђоковића током посете БиХ (ФОТО)

Foto: Avaz.ba

Tu se Đoković fotografisao s fanovima, a zatim uputio u prirodu. Potom je posetio i kompleks "Park Ravna" kod Visokog, u pratnji roditelja Srđana i Dijane. Tu su Đokovići obišli podzemne tunele u pratnji areheologa Semira Osmanagića.

Đoković je ovacijama dočekan ispred ulaza u "Park Ravna", a mnogi obožavaoci čekali su kako bi se fotografisali s velikim sportistom. Fanovi su mu poklonili kristal koji će da ga podseća na Visoko. Ipak, na veliku žalost mnogih novinara, Đoković ni juče nije davao izjave, ali je zato prvi čovek Arheološkog parka Semir Osmanagić pojasnio da je Đoković posetu BiH odlučio da iskoristi isključivo za obilazak piramida i arheološkog parka.

- Mislim da je velika stvar imati ovakvog čoveka ovde, na bosanskim piramidama. Posle nekoliko meseci dogovora uspeo sam da ga ubedim da dođe. Tri dana je u poseti isključivo našem Arheološkom parku "Bosanska piramida Sunca" i dogovor je bio da sve prođe bez izjava i medija - pojasnio je Osmanagić.

On, međutim, kaže da je to što se pročulo za Novakov dolazak na neki način dobro, ali i da se u ovom periodu gradi međusobno poverenje, jer je ideja da u budućnosti, u dugoročnoj saradnji, Đoković u Visoko dovodi svetske ljude "velikog kalibra".

Foto: Avaz.ba

 

Dodao je da će u budućnosti biti i izjava i utisaka Đokovića, s obzirom na to da je ovo tek prva njegova poseta Visokom. Osmanagić je, na kraju, zaključio da je Đoković zadovoljan posetom kompleksu "Bosanske piramide Sunca" i da će se rado vratiti.

Foto: Avaz.ba

Tekst potpisa

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna