ĐOKOVIĆ DOBIO POKLON: Besplatan plac za Novaka na Jahorini

Tanjug

14. 07. 2020. u 16:42

ЂОКОВИЋ ДОБИО ПОКЛОН:  Бесплатан плац за Новака на Јахорини

Novak Đoković foto AP

SKUPŠTINA opštine Pala, u Republici Srpskoj, danas je srpskom teniseru Novaku Đokoviću dodelila plac na Jahorini, a načelnik te opštine Boško Jugović je rekao da su odbornici u donošenju te odluke bili jednoglasni.

Reč je o zemljištu površine oko 400 metara kvadratnih, koje se nalazi na atraktivnoj lokaciji na Jahorini preko puta polazne stanice gondola.


Jugović je podsetio da se pored polazne stanice gondola nalazi i ski-staza koja nosi Đokovićevo ime.

"U dogovoru sa nadležnima iz Olimpijskog centra, Novakom i njegovim ocem, poklonili smo im zemljište na ovoj lokaciji, dok je na lokaciji koja im je prvobitno trebala biti dodeljena predviđena izgradnja sportskog centra koji je neophodan jednoj planini poput Jahorine", rekao je Jugović.

Đoković je juče doputovao sa roditeljima u Sarajevo, kao bazu za odmor je izabrao Trebević, a dane provodi u Visokom, u Arheološkom parku "Bosanska piramida Sunca", preneli su sarajevski mediji.


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (7)

Zloco

14.07.2020. 19:58

Gledam nešto, kako se nešto, što se nije zaradilo lako poklanja. Pazi, odbornici na Palama poklanjaju Novaku plac na Jahorini. Nemam ništa protiv Noleta ali čemz ovo? Treba li njemu? Što ne poklonite nekom siročetu???

Zoran

15.07.2020. 09:28

@Zloco - @Zloco.Radi se o ogromnoj koristi za Pale i Jahorinu..Kapiras..?Plac koji poseduje prvi teniser sveta pravi mnogo atraktivnim i skupljim ostale placeve,mesto i region..

Ganedra

16.07.2020. 13:59

Novak ima para da kupi celu Jahorinu a vi mu poklanjate plac! Bogat covek udje u restoran i gazda restorana ga casti jer je bogat i slavan, a od siromasnog se uzme sto ima! Logika?!