ĐOKOVIĆ DOBIO POKLON: Besplatan plac za Novaka na Jahorini

Tanjug

14. 07. 2020. u 16:42

SKUPŠTINA opštine Pala, u Republici Srpskoj, danas je srpskom teniseru Novaku Đokoviću dodelila plac na Jahorini, a načelnik te opštine Boško Jugović je rekao da su odbornici u donošenju te odluke bili jednoglasni.

ЂОКОВИЋ ДОБИО ПОКЛОН:  Бесплатан плац за Новака на Јахорини

Novak Đoković foto AP

Reč je o zemljištu površine oko 400 metara kvadratnih, koje se nalazi na atraktivnoj lokaciji na Jahorini preko puta polazne stanice gondola.


Jugović je podsetio da se pored polazne stanice gondola nalazi i ski-staza koja nosi Đokovićevo ime.

"U dogovoru sa nadležnima iz Olimpijskog centra, Novakom i njegovim ocem, poklonili smo im zemljište na ovoj lokaciji, dok je na lokaciji koja im je prvobitno trebala biti dodeljena predviđena izgradnja sportskog centra koji je neophodan jednoj planini poput Jahorine", rekao je Jugović.

Đoković je juče doputovao sa roditeljima u Sarajevo, kao bazu za odmor je izabrao Trebević, a dane provodi u Visokom, u Arheološkom parku "Bosanska piramida Sunca", preneli su sarajevski mediji.


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
AMERI U ŠOKU: Srpski monah im otkrio kako je Darko Miličić uspeo, a on - zašto se odrekao košarke, kupio 10.000 riba i nokautirao konja

AMERI U ŠOKU: Srpski monah im otkrio kako je Darko Miličić uspeo, a on - zašto se odrekao košarke, kupio 10.000 riba i nokautirao konja

Darko Miličić je jedna od najzanimljivijih ličnosti u našoj košarci. Svrstavan svojevremeno među najveće talente na svetu, izabaran je čak kao drugi pik na NBA draftu, ispred mnogih potonjih zvezda. U NBA ligi, međutim, nije uspeo. U Americi mu se i danas mnogi podsmevaju zbog toga. Ali… Upravo je ekipa najvećeg američkog sportskog medija, ESPN-a, ne tako davno doputovala u Srbiju da sazna nešto više o našem nekadašnjem reprezentativcu. Ono što su otkrili – zaprepastilo ih je.

07. 05. 2023. u 19:16

Komentari (7)

KAKO DA ZAČINITE BRAK? Radmila je bračni terapeut i ove savete treba da poslušate (VIDEO)