ĐOKOVIĆ U POSETI "BOSANSKIM PIRAMIDAMA" (VIDEO+FOTO)

J. Jevremović

13. 07. 2020. u 16:46

NEKADA su Maldivi bili prva asocijacija za odmor tenisera, ali Novak Đoković je rešio da radi stvari malo drugačije.

ЂОКОВИЋ У ПОСЕТИ БОСАНСКИМ ПИРАМИДАМА (ВИДЕО+ФОТО)

Đoković sa porodicom u Visokom Foto Avaz

Ne samo zbog virusa korona i zatvorenih granica u mnogim zemljama, on i inače tokom leta obavezno izdvoji nekoliko dana za sunčanje na Jadranu, a sada je iznenada rešio da ode u turističku posetu BiH.

Najbolji teniser sveta je zajedno sa roditeljima doputovao danas čarter-letom u Sarajevo, gde će boraviti do srede, a u planu je poseta piramidama u Visokom i kompleksu "Ravne", koji obiluje botaničkim vrtovima i mestima za meditaciju.

Prvi reket sveta je 5. jula trebalo da odigra egzibicioni meč sa Damirom Džumhurom u Sarajevu, ali je duel otkazan pošto je Nole bio pozitivan na kovid 19. Supruga Jelena i deca su se vratila u Marbelju, a Đoković je ostao u Beogradu, kako bi doneo konačnu odluku o nastupu na Ju-Es openu.

Aktuelni "broj jedan" na ATP listi trenirao je prethodnih dana na tvrdoj podlozi, a ove nedelje je rešio da uzme predah i sa roditeljima uživa nekoliko dana na putu po regionu.

- Poseta nije najavljena, a na aerodromu je kratko boravio. Ubrzo su ga Đokovići napustili i ne znamo u kom pravcu su otišli - navodi izvor portala "Radiosarajevo.ba".

Portal "Kliks.ba" prenosi da su Đokovići odmah sa aerodroma stigli u hotel na Trebeviću.

Đoković sa porodicom u Visokom Foto Avaz

 

- Saznajemo da je Novak već na početku boravka u BiH posetio i piramide u Visokom, a u Sarajevu će boraviti do srede. Njegov domaćin u Visokom biće Semir Osmanagić - piše "Kliks.ba".

Prošlog jula, naš teniser je krstario Jadranom i posetio hrvatska ostrva, a ovoga puta je rešio da ispuni obećanje Sarajlijama i poseti ovaj grad. U planu je bio i sastanak sa Džumhurom povodom odreživanja eventualnog novog termina egzibicije, ali teniser iz BiH se trenutno nalazi na odmoru. I još je veoma neizvesna situacija oko ATP kalendara da bi nešto moglo da se ugovori.

- Verujem da će do susreta dva sportska prijatelja, ipak, doći - rekao je Damirov otac Nerfid Džumhur za Radio Sarajevo.

Zanimljivo, arheološki kompleks "Bosanska piramida Sunca" prošle nedelje je posetio i Džumhur, pa nema dileme ko je Đokoviću dao ideju za ovu turističku destinaciju, koja je postala popularna i zbog meditacije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (4)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!