NOVAK ĐOKOVIĆ OTIŠAO U SARAJEVO (FOTO)

Beta

13. 07. 2020. u 12:10

НОВАК ЂОКОВИЋ ОТИШАО У САРАЈЕВО (ФОТО)

Foto: M. V.

NAJBOLJI teniser sveta Novak Đoković stigao je jutros u Sarajevo, objavio je portal Radiosarajevo.ba.

Đoković je u glavni grad BiH stigao sa ocem i majkom, privatnim letom, a njegova poseta Sarajevu nije bila najavljena.

Porodica Đoković se nije previše zadržavala u centru grada nego je nastavila put Trebevića, gde se smestila u hotel i tamo će boraviti narednih dana, odnosno tokom odmora, prenosi Klix.ba (ovde možete pogledati fotografije).

Ovaj portal saznaje da će Novak tokom boravka u BiH posetiti i piramide u Visokom, a u Sarajevu će boraviti do sreda. NJegov domaćin u Visokom biće Semir Osmanagić.

Đoković je trebalo da poseti Sarajevo 5. jula i odigra egzibicioni meč sa najboljim bh. teniserom Damirom DŽumhurom. DŽumhur se sa Đokovićem trebao danas sastati u Sarajevu, ali je DŽumhur ranije zakazo odmor u Neumu, tako da do susreta neće doći, navodi se u tekstu.

- Juče sam saznao da Đoković u ponedeljak stiže u posetu BiH. Planira posetiti nekoliko lokacija, pa i sastati se sa Damirom, ali je on otišao na odmor u Neum. Ako Đoković ostane u Sarajevu i BiH nekoliko dana, verujem da će do susreta dva sportska prijatelja sigurno doći - kazao je Nerfid DŽumhur, otac Damira DŽumhura.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)

Kojadin

13.07.2020. 15:10

Sportisti su ambasadori humanosti dobrih dela . Njih politika samo sputava , zato mislim da je za pohvalu ovakav susret i druzenje ziveli.