ITALIJA U NEVERICI NA STARTU ROLAN GAROSA: Evo zbog koga je Janik Siner stvarno ostavio devojku (FOTO)

Novosti online

27. 05. 2024. u 20:48

Novak Đoković je i dalje prvi na ATP listi, a čak i da osvoji Rolan Garos, koji je u toku, to mu neće garantovati ostanak na vrhu. Naime, na taj vrh mogao bi da se popne Janik Siner, mada je on ovih dana, izgleda, već na "sedmom nebu".

ИТАЛИЈА У НЕВЕРИЦИ НА СТАРТУ РОЛАН ГАРОСА: Ево због кога је Јаник Синер стварно оставио девојку (ФОТО)

FOTO: Tanjug/AP

Kao što su vas "Novosti" već izvestile, čak i da Đoković osvoji Rolan Garos, mogao bi da izgubi prvo mesto na ATP listi - što bi Siner mogao da mu uradi i bez osvajanja grend slem titule u Parizu.

Ali pored posvećenog rada na oporavku od povrede i priprema za pomenuto Otvoreno prvenstvo Francuske u tenisu koje je počelo u nedelju, Italijan koji već grabi krupnim koracima kroz istoriju "belog sporta", aktivan je i van terena.

Kako su prethodnih dana javili mediji u njegovoj domovini, on je ostavio devojku s kojom je bio u vezi - a u pitanju je foto-model Marija Braćini.

Iako je i ona, tokom veze sa njim, umela da pozira sa teniskim reketom...

... za to da veza sa ovom lepoticom više nije "aktivna" više je dokaza.

Naime, Siner se prethodnih dana oporavljao u Torinu, kako bi što pre zalečio problem sa kukom.

On nije igrao takmičarski tenis još otkako je predao četvrtfinale mastersa u Madridu (Feliks Ože-Alijasim je taj meč dobio bez borbe) i... baš taj Sinerov oporavak je doveo do zanimljive situacije.

Italijanski novinari su u Torinu primetili - Anu Kalinsku. U pitanju je ruska teniserka, koju neki zbog lepote i sporta kojim se bavi nazivaju "nova (Marija) Šarapova".

Kako Kalinska nije imala teniskog razloga da bude u Torinu, naročito baš u vreme kada se tamo oporavlja naprasno slobodni Siner, bilo je to više nego dovoljno da se zaključi - da su njih dvoje u romantičnoj vezi.

Potvrda je, međutim, stigla - danas.

Italijan je za ovaj ponedeljak imao na Rolan Garosu zakazan meč prvog kola (Janik Siner i Kristofer Jubanks su upravo završili svoj duel, izveštaj vas čeka kada kliknete OVDE), a iz lože je taj meč, odnosno svog dragog, pratila niko drugi do - lepa Ruskinja, Ana Kalinska.

To je obelodanio "Ubitenis", portal čuvenog italijanskog teniskog novinara Ubalda Skanagate, kog je i Nole posebno proslavio onim sada već čuvenim "Not too bad!" komentarom.

Ako vas tenis zanima, sve ono zanmljivo, ali i važno u "belom sportu", a naročito šta u njemu radi Novak Đoković, pratite sve o tome na sportskim stranicama "Novosti". Na sasvim ste dobrom mestu.

Bonus video: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ALBANCI NAPALI SRPSKE NAVIJAČE! Počeli tuču na EURO 2024, ali kada se čulo Juriiiš! - nisu se proveli dobro (VIDEO)