''NI ĐOKOVIĆ NIJE ŽELEO NADALA U PRVOM KOLU!'' Aleksandar Zverev nakon što je izvukao Španca na startu Rolan Garosa

Filip Milošević

25. 05. 2024. u 08:38

Aleksandar Zverev igraće u prvom kolu Rolan Garosa sa Rafaelom Nadalom četranestostrukim šampionom, što sigurno nikako nije želeo da se dogodi na početku turnira u Parizu.

НИ ЂОКОВИЋ НИЈЕ ЖЕЛЕО НАДАЛА У ПРВОМ КОЛУ! Александар Зверев након што је извукао Шпанца на старту Ролан Гароса

FOTO: Tanjug/AP

Ovoga puta sve se zalomilo na Zverevu koji je na konferenciji za medije pred turnir istakao da niko od pomenutih rivala nije želeo Španca na startu. Upitan da li bi žreb mogao nekako da se promeni, da se baš ovo ne dešava, Nemac je rekao novinaru:

- Da, ali kako ćeš to da uradiš? Ne znam kako, naravno. Mogu da vam garantujem da Novak nije želeo da igra sa Rafom u prvom kolu, Alkaraz nije želeo da igra sa njim, Jannik nije želeo da igra sa njim, ne želim ni ja da igram sa njim u prvom krugu, ali tako je - rekao je Zverev i dodao:

- Nadal? Hm... bio je povređen, nije igrao mnogo tenisa, njegov plasman je tamo gde jeste. Naravno, nije idealno, ali u isto vreme znate da ne možete ništa da uradite, a hm… svi su sada uzbuđeni zbog teške borbe i teškog prvog kola i mislim da je on uzbuđen i ja sam uzbuđen zbog toga.

BONUS VIDEO: ILIJE NASTASE EKSKLUZIVNO ZA NOVOSTI: Đoković se ne može porediti sa drugim igračima

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A ONDA SU SRBI POČELI SA ZLOČINOM! Rusija ismeva Nemačku, oduševljena šta su Srbi uradili pred meč sa Engleskom! (VIDEO)