SUSRET VELIKIH RIVALA: Đoković sreo ljutog protivnika na crvenom tepihu (VIDEO)

Novosti online

23. 04. 2024. u 11:07

Novak Đoković, najbolji svetski teniser, dodatno je obogatio svoju impresivnu karijeru osvojivši još jedno prestižno priznanje.

СУСРЕТ ВЕЛИКИХ РИВАЛА: Ђоковић срео љутог противника на црвеном тепиху (ВИДЕО)

Foto: Profimedia

 U Madridu, na svečanoj ceremoniji dodele nagrada Laureus, Đoković je proglašen za najvećeg sportistu za prethodnu godinu.

Ceremonija je okupila mnoge zvanice iz sveta sporta, a među njima se našao i mladi španski teniser Karlos Alkaraz. Iako su obojica bili tamo zbog različitih razloga, Đoković kao dobitnik nagrade, a Alkaraz kao učesnik ATP mastersa, susret ova dva talentovana igrača bio je posebno zanimljiv.

Kada su se sreli na crvenom tepihu, Alkaraz je razvukao širok osmeh, a Đoković ga je iznenadio počevši da razgovara na španskom jeziku. 

Srdačno su se zagrlili, odmerili jedan drugom odela, te malo i proćaskali, a Đoković je pristao i da takođe priča za medije kada je na mikrofonu video grb Real Madrida.

BONUS VIDEO ĐOKOVIĆ: Niki je ujedinio dve nacije! Pilić: Želim da te Srbi vole kao Argentinci Maradonu!

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)