POSLEDNJI PLES NADALA? Španac potvrdio učešće na prestižnom turniru

Filip Milošević

22. 04. 2024. u 12:02

Španski teniser Rafael Nadal potvrdio je da će uzeti učešće na Lejver kupu ove godine u Berlinu i da će samim tim biti deo "Tima Evropa" od 20. do 22. septembra.

ПОСЛЕДЊИ ПЛЕС НАДАЛА? Шпанац потврдио учешће на престижном турниру

Foto: Profimedia

Nadal će se naći u timu zajedno sa Karlosom Alkarazom, Danilom Medvedevom i Aleksandrom Zverevom, a interesantno je da će kapiten ove ekipe biti legendarni Bjorn Borg.

- Veoma sam srećan što ću igrati Lejver kup u Berlinu za Tim Evropa. Gajim neke posebne uspomene sa ovog takmičenja, uključujući i emocije od pre dve godine kada sam poslednji put igrao sa Rodžerom u Londonu. U ovom delu moje karijere, zaista želim da iskoristim svaku šansu koja mi se ukazuje. Igrati u timu je uvek neverovatno iskustvo i uživam u tome, drugačije je i nadam se da ću u Berlinu pomoći Timu Evropa da ponovo osvoji Lejver kup - rekao je Nadal.

Borg je takođe srećan što će Nadal nastupati za "Tim Evropa" na Lejver kupu.

- Rafa je prava legenda našeg sporta, pravi šampion u svakom smislu te reči. Ovo je moja poslednja godina u kojoj ću biti kapiten. To što je on u Timu Evropa ove godine je bio moj cilj i srećan sam što je prihvatio moj poziv i što će biti u Berlinu - rekao je Borg.

BONUS VIDEO: KLADIONIČARSKE PRIČE: Oni se ne klade zbog love, lovu imaju, klade se zbog strasti

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)