ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Marjan Vajda zabio nož u leđa Novaku

Novosti online

12. 04. 2024. u 14:37

Novak Đoković je krajem marta raskinuo petogodišnju saradnju sa Goranom Ivaniševićem i trenutno nema trenera, već mu u Monte Karlu pomaže Nenad Zimonjić.

ЂОКОВИЋ ГЛЕДА И НЕ ВЕРУЈЕ! Марјан Вајда забио нож у леђа Новаку

Foto: EPA-EFE/ANDREU DALMAU

Najbolji teniser sveta je istakao da će o potencijalnoj saradnji sa Zikijem govoriti tek posle mastersa u Kneževini. A dok se Nole ne oglasi, javio se njegov omiljeni trener kada su u pitanju srpski navijači - Marjan Vajda.

I razočarao ne samo srpske navijače, već i Novaka Đokovića, pošto je istakao da je Janik Siner trenutno najbolji teniser na ATP turu. 

- Rekao bih da je Siner trenutno najjači na ATP turu. Prošle godine je igrao impresivan tenis, a ove je samo napredovao i pokazao da to može da radi u kontinuitetu. Mislim da je veliki favorit da postane svetski broj jedan. I Karlosa Alkaraza smatram izuzetno jakim teniserom, ali Janik mi deluje fokusiranije na dostizanje vrha u ovom momentu - objasnio je Vajda u intervjuu za portal "Ubitenis".

Slovak je 15 godina brinuo o karijeri i formi našeg asa, a za to vreme osvojili su čak 85 titula, od čega 20 grend slemova i 37 mastersa.

BONUS VIDEO: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)