RUD LAKO DO FINALA: Za titulu protiv De Minora (VIDEO)

Novosti online

02. 03. 2024. u 11:23

Kasper Rud nastavlja sa sjajnim partijama na betonu, savladao je Holgera Runea rezultatom 2:1 po setovima sa (3:6, 6:3, 6:4).

РУД ЛАКО ДО ФИНАЛА: За титулу против Де Минора (ВИДЕО)

FOTO: Tanjug/AP

Kasper Rud  će se boriti za novu titulu u sezoni na turniru iz serije 500 u Akapulku, a protivnik će mu biti Aleks de Minor. Meč je zakazan u subotu na nedelju u jutarnjim satima (04 sati).

Proganjaće Runea ovaj meč nekoliko dana, s obzirom na to da je u trećem setu vodio sa 4:2 i imao 40-15.

- Bio sam pomalo kao bubašvaba, nisam odustajao, samo bih se ušunjao nazad u meč. Težak start, Holger je ispaljivao metke sa obe strane, nisam imao vremena da uspostavim svoju igru. Bio sam frustriran, pogotovo krajem prvog i početkom drugog seta - rekao je Rud i dodao:

- Srećom, jednim brejkom u drugom setu, stvar se okreula. U trećem setu bila je fizička borba. Holger je počeo da se muči sa grčevima, išao je na sve ili ništa i pogađao, što je opet bilo frustrirajuće. Naterao sam ga da trči, počeo je da greši, a ja sam do kraja odlično servirao - rekao je Rud.

Rune se, dakle, opet mučio sa grčevima, ali bio je ovo pozitivan turnir za njega sve skupa.

Aleks De Minor je na korak da odbrani titule, Džek Drejper predao je u trenutku kada je Australijanac vodio sa 6:3, 2:6, 4:0.

De Minor je prvi od Davida Ferera (2012-2013) koji igra dva uzastopna finala Akapulka, a Drejper je bio bolestan i na kraju je rešio da preda.

Kasper Rud i Aleks De Minor dosad su igrali dva puta, rezultat je 1-1, ali nisu se dugo sastali, od 2019. godine.

Bonus video Marijana Veljović dobila priznanje nakon finala Dejvis kupa u Malagi

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOK: Karlos Alkaraz izbačen sa turnira u Madridu! Imitirao Nadala, pa morao da pakuje kofere, kao i Rafa (VIDEO)