"NOLE JE NOLE!" Janik Siner o nestvarnom početku sezone i Đokoviću

Novosti online

20. 02. 2024. u 09:23

JANIK Siner je postao najveći rival Novaka Đoković. Italijan igra nestvarno u 2024. godini, osvojio je Australijan open, a nedavno i Roterdam.

НОЛЕ ЈЕ НОЛЕ! Јаник Синер о нестварном почетку сезоне и Ђоковићу

FOTO: Tanjug/AP

Igra kao preporođen, a o tome kao i mnogim drugim temama je govorio u velikom intervju, gde je sve otvorio sa pričom o grend slemu u Melburnu. 

- Nisam ni o čemu razmišljao. Osećaj je bio veoma lep, naravno, ali nisam previše razmišljao – u tim trenucima svakako još nisam mogao da budem svestan šta se dogodilo. Pogledao sam neke filmove i zaspao - rekao je Siner u intervjuu za italijanski "Veniti fer".

Odmah se fokusirao na sledeće obaveze.

- Tokom leta za Italiju, imao sam 20 sati. Odmah sam razmišljao o tome kako bih dalje mogao da se popravim. Zapitao sam se zašto sam gubio sa 2-0 u setovima, zašto nisam ranije reagovao. Prilično sam usredsređen, ali to ne znači da ne uživam u trenutku.

I pored prvog trofeja na grend slemu ne svrstava sebe u krug najvećih favorita.

- To je velika reč, još imam mnogo posla, sada me i protivnici bolje znaju, moje slabosti. Rekao bih da sam jedan od najboljih. Zverev i Medvedev igraju jako dobro, Karlos je već osvojio dva slema, a dve godine je mlađi. I tu je Nole – Nole je Nole - rekao je Siner.

BONUS VIDEO: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KADA JE RAK PLUĆA IZLEČIV? Doktorka Đurđević dala odgoor na pitanje o strašnoj bolesti (VIDEO)