CICIPAS STIŽE U SRBIJU: Teniska reprezentacija Srbije dočekaće Grčku u borbi za opstanak u Svetskoj grupi

Filip Milošević

08. 02. 2024. u 13:35

Teniska reprezentacija Srbije dočekaće selekciju Grčke u plej-ofu za plasman u Svetsku grupu Dejvis kupa, odlučeno je danas žrebom u Londonu, saopštio je TSS

ЦИЦИПАС СТИЖЕ У СРБИЈУ: Тениска репрезентација Србије дочекаће Грчку у борби за опстанак у Светској групи

Tanjug/AP

U saopštenju TSS se navodi da će Srbija biti domaćin selekciji Grčke, a ovaj meč će biti odigran od 13. do 15. septembra.

- Dobili smo neugodnog protivnika, jer imaju sjajnog igrača Stefanosa Cicipasa. Svi znaju za njega. Dobra okolnost je što pored njega nemaju vrhunske tenisere. Njegov mlađi brat je u top 100 u dublu, braća Cicipas umeju da odigraju dobro u tom segmentu. Što se nas tiče, moramo da pokažemo kvalitet na terenu, da damo sve od sebe. Igramo ponovo kod kuće. Naše je da se što bolje pripremimo do septembra i da zaboravimo dva bolna poraza, u Kraljevu od Slovačke i od Italije u Malagi i da krenemo nabolje - izjavio je selektor Srbije Viktor Troicki, prenosi TSS.


Bonus video: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SESTRA UBIJENOG DALIBORA NAPISALA PESMU BRATU: Proklinjem mu ruku iz koje je svaki metak ispalio (VIDEO)