NOVAK JE NAJJAČI KAD GA OTPIŠU! Italijan o Srbinu: Možda je ovo Đokovićev kraj

Часлав Вуковић
Časlav Vuković

03. 02. 2024. u 19:05

NOVAK Đoković izgubio je u polufinalu Australijan opena od Janika Sinera. Mnogi su već krenuli da ga otpisuju, iako je Srbin mnogo puta pokazao da je najjači kada mu se previđa kraj.

НОВАК ЈЕ НАЈЈАЧИ КАД ГА ОТПИШУ! Италијан о Србину: Можда је ово Ђоковићев крај

FOTO: Tanjug/AP

Bivši italijanski teniser Paolo Bertoluči ističe da kreće prekid Noletove dominacije, kao i da će se tokom Indijan Velsa i Majamija videti da li to je zaista tako.

- U Australiji je igrao loše, kao i na prethodnim turnirima, nije bio u dobroj kondiciji. Ono što ne znamo jeste da li je to zbog manjka pripreme, što može da se desi, ili je ovo početak njegovog pada. Saznaćemo tokom Indijan Velsa i Majamija, kada ćemo videti i da li se oporavio ili ne. Takođe ne znam šta radi sada, da li je prestao da trenira ili sa kojim intezitetom to radi. Samo članovi njegovog tima znaju - rekao je Bertoluči u ratgovoru za italijanski "Fanpage".

Dotakao se i Đokovićevih rivala, pre svega Karlosa Alkaraza i Janika Sinera.

- Na mentalnom planu, Karlos Alkaraz je svetlosnu godinu udaljen od Sinera. Često u važnim momentima traži nešto dodatno od poena, želi da bude zabavan, da uključi publiku, odnosno da napravi neke posebne efekte. To su lepe stvari, koje vas izluđuju, ali nekada zbog njih gubite mečeve. Siner je mnogo stabilniji i fokusiraniji na dešavanja na terenu - zaključio je bivši 12. teniser sveta.

Podsetimo, turnir u Indijan Velsu na programu je od 6. do 17. marta i tada bi Novak trebalo prvi put da bude na terenu od Australijan opena.

BONUS VIDEO: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!