“ORLOVI“ VERUJU U PREOKRET: Dejvis kup reprezentacija Srbije na ivici poraza od Slovačke, ali...

G. ĆIROVIĆ

02. 02. 2024. u 20:31

Porazima oba naša tenisera, Miomira Kecmanovića i Dušana Lajovića u današnjim singl mečevima od Lukaša Klajna i Aleksa Molčana, Dejvis kup reprezentacija Srbije na ivici je poraza u ukupnom skoru od selekcije Slovačke u Kraljevu.

“ОРЛОВИ“ ВЕРУЈУ У ПРЕОКРЕТ: Дејвис куп репрезентација Србије на ивици пораза од Словачке, али...

G.Šljivić

- Nikada se nisam predavao, pa to neću da uradim ni sada. Pokušaću da prenesem mojim igračima da pokažu sutra tu borbenost, da pokažu da imaju ono, i da probaju da preokrenu. Razočaran sam što je pred našom publikom 2:0 za protivnika. Ali, nemamo mogućnost za kombinovanje i verujem da i Kecmanović i Lajović mogu bolje od ovog što su pokazali danas - kritičan je bio Viktor Troicki, selektor Dejvis kup reprezentacije Srbije.

G.Šljivić

Selektor Viktor Troicki

Za neugodan poraz u svom meču, uprkos vođstvu od 1:0 posle prvog seta, alibi nije tražio ni Dušan Lajović.

- Počelo je dobro, a posle prvog seta sam jednostavno bio u podređenom položaju i nisam uspeo da se izdignem. Verujem da je sutra novi dan i da možemo sve da peokrenemo, iako je 2:0 za protivnika - rekao je Lajović.

G.Šljivić

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave