E, SAD ĆETE DA VIDITE! Novak Đoković besan na organizatore Australijan opena, a onda su ga iznervirali i oni (VIDEO)

Novosti online

23. 01. 2024. u 08:20

ORGANIZATORI Australijan open drugi put zaredom uvalili su Novaka Đokovića u problem pošto su ga stavili u dnevni program, ali ne samo to. Iako je prvobitno bilo planirano da će Srbin na teren oko 14.30 po lokalnom vremenu, odnosno 4.30 ujutru u Srbiji, to se nije dogodilo pa je više od dva sata najbolji teniser sveta čekao na svoj red zbog loše procene!

Е, САД ЋЕТЕ ДА ВИДИТЕ! Новак Ђоковић бесан на организаторе Аустралијан опена, а онда су га изнервирали и они (ВИДЕО)

FOTO: printskrin/iks/TheTennisLetter

Zbog jednog od najdužih VTA mečeva ikada na Australijan openu između Koko Gof i Marte Kostjuk, koje su na terenu provele tri sata i sedam minuta, Đoković je morao da čeka na svoj red i tek oko 16.30 po lokalnom vremenu (6.30 u Srbiji) izašao je na teren protiv Tejlora Frica.

Ne samo da je Đoković bio prvobitno ljut što mora da igra u dnevnom terminu, nego i zbog toga što je meč kasnio tako da je na najjačem suncu izašao na teren jer je termometar pokazivao 30 stepeni Celzijusa.

 

Nije se to osetilo na terenu, Srbin je uzeo prvi set u taj-brejku. Međutim, jedna interesantna scena se desila u tom setu. 

Foto: Printskrin

 

Naime, Đoković ponovo ima problema sa disanjem u Australiji, muči ga virus, ali i temperatura koja je ogromna u Melburnu, što sve utiče na igru srpskog tenisera, te se i dosta muči tokom igre.

On je zbog toga već nekoliko puta tokom turnira tražio od svog tima iz boksa da mu dostave pića, odnosno potrebne vitamine i elektrolite, što je bio slučaj i ovoga puta, kada je stručni štab odlučio da ga "kulira", naravno, nesvesno.

Đoković se potom razbesneo, počeo je da pravi grimase i viče na njih, što je sve uhvatilo oko kamere.

Čak je i Džon Mekinro, komentator meča, prokomentarisao ovaj događaj rečima da njegov tim "ima samo jedan posao"...

Prenos meča Novak Đoković - Tejlor Fric možete uživo da pratite na portalu "Novosti".

BONUS VIDEO: MEKINRO ZA NOVOSTI: Smešno je što Novaku nije bilo dozvoljeno da igra u Americi

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)