"ĐOKOVIĆ JE BOLJI NEGO 2020. GODINE!" Cicipas priznao u ime kolega: Protiv njega uglavnom ne možemo ništa da učinimo

Novosti online

10. 01. 2024. u 12:47

IAKO ima 36 godina, Novak Đoković i dalje dominira svetskim tenisom. O tome koliko je srpski as dobar govorio je i Stefanos Cicipas.

ЂОКОВИЋ ЈЕ БОЉИ НЕГО 2020. ГОДИНЕ! Циципас признао у име колега: Против њега углавном не можемо ништа да учинимо

Tanjug/AP

Grk je istakao da je prvi reket sveta trenutno bolji nego što je bio 2020. godine.

- Novak konstantno napreduje, sada je to bolji Novak Đoković nego 2020. Protiv Novaka mora da se bude u najboljoj mogućoj formi, nema nikakvih izgovora. Ne može da se glupiraš makar jedan jedini poen, nivo koncentracije mora da bude najviši mogući. Teško mu je nekada odgovoriti i naći neko rešenje jer ima dosta različitih strategija, a istovremeno igra jednostavno, ne komplikuje previše - rekao je Cicipas za "Gardijan".

Nije se tu zaustavio momak iz Atine i nastavio je da sipa pohvale na račun osvajača 24 grend slem titule.

- Njegova fleksibilnost je spektakularna, to kako je rastegljiv i kako trči, ali i preciznost njegovih udaraca. Nije najviši na Turu, ali je opet jedan od najboljih servera. Kada igramo protiv Novaka, znamo da je tako, ali svejedno uglavnom ne možemo ništa da učinimo - zaključio je Grk.

Podsetimo, Cicipas je do sada igrao dva grend slem finala i oba puta je izgubio od Đokovića. Najpre na Rolan Garosu 2021. godine, a potom i na Australijan openu 2023.

BONUS VIDEO: Aleks Koreča za Novosti o "velikoj trojci": Ono što su uradili ravno je čudu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a fudbal, kao najpopularnija sportska disciplina, posebno je zanimiljiv ovih dana, zbog ruske situacije u njemu.

29. 04. 2024. u 21:07

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave