"SRBI NA APARATIMA": Hrvati likuju što su "prekrstili" Novaka Đokovića

Novosti online

01. 01. 2024. u 08:51

NOVAK Đoković uvek sa posebnim motivom igra za Srbiju, tako je i tokom Junajted kupa gde su on i Olga Danilović arhivirali Kineze.

СРБИ НА АПАРАТИМА: Хрвати ликују што су прекрстили Новака Ђоковића

Foto: Profimedia

Međutim ceo svet priča o onome što se desilo pre meča. poznata TV stanica "Eurosport" napravila kardinalnu grešku. Naime, oni su videu koji najavljuje Junajted kup, Novaka Đokovića proglasili Hrvatom.

- Novak Đoković i saigrači iz Hrvatske pripremaju se... - pisalo je u snimku Eurosporta, što je bio nezapamćeni propust, s obzirom da je velika sramota ne znati iz koje države dolazi jedan od najboljih sportista svih vremena i aktuelni vladar ATP liste.

Kako to obično biva, ova greška je dočekana sa oduševljenjem u Hrvatskoj, jer ko ne bi želeo da ga povezuju sa velikim Novakom? Brojni mediji su preneli ovaj gaf, ističući u prvi plan reakcije iz Srbije.

Tako, na primer, "Slobodna Dalmacija" navodi u svom tekstu da se u medijima u našoj zemlji pisalo o "ogromnoj sramoti poznate televizije", "skandalu u Australiji kakav se ne pamti", uz nadnaslov "Komšije na aparatima".

Ništa drugačije nije bilo ni na ostalim portalima i novinama: "Eurosport prekrstio Đokovića u Hrvata, Srbi potpuno "podivljali", navodi portal 24sata, dok "Indeks" piše "Eurosport proglasio Đokovića Hrvatom. Srbi van sebe".

Evidentno je da su komšije jedva dočekale neki ovakav propust, kako bi mogle da likuju...

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (7)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)