KAKAV OKRŠAJ U BRIZBEJNU: Nadal se vraća na teren, odmah protiv grend slem šampiona

Часлав Вуковић
Časlav Vuković

31. 12. 2023. u 09:04

RAFAEL Nadal se vraća na teren. Španac će nastupiti u Brizbejnu i saznao je ko će mu biti prvi protivnik posle duge pauze.

КАКАВ ОКРШАЈ У БРИЗБЕЈНУ: Надал се враћа на терен, одмах против гренд слем шампиона

FOTO: Tanjug/AP

"Bik sa Majorke" će odmeriti snage sa Dominikom Timom. Nema sumnje da je mogao mnogo bolje da prođe na žrebu, ali ni Austrijanac nije ono što je nekad bio.

Trenutno 98. igrač sveta i osvajač Ju-Es opena iz 2020. godine je preko kvalifikacija uspeo da se domogne glavnog žreba, dok je Nadal dobio specijalnu pozivnicu za ovaj turnir.

Tim je u prošlosti znao da ozbiljno namuči Rafu koji vodi sa 9:6 u međusobnim duelima. Dominik je dobio tri od poslednja četiri meča protiv osvajača 22. grend slem titule. Njih dvojica su poslednji meč odigrali na Završnom mastersu 2020. godine kada je 30-godišnjak trijumfovao sa 7:6(7), 7:6(4).

Biće ovo Nadalu prvi meč praktično posle godinu dana, pošto nije igrao nakon poraza od Mekenzija Mekdonalda na Australijan openu. Španac trenutno zauzima 672. mesto na ATP listi.

BONUS VIDEO: Navijači zvižde Novaku, ovo je njegova reakcija

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)