ĐOKOVIĆ OGORČEN! Novak povukao retko viđen potez zbog španskih zavrzlama

Novosti online

14. 12. 2023. u 12:15

KAO bomba odjeknula je vest iz španskih medija da će Novak Đoković kupiti teniski klub koji je vodio Manolo Santana, a sada vodi njegova udovica.

ЂОКОВИЋ ОГОРЧЕН! Новак повукао ретко виђен потез због шпанских заврзлама

FOTO: EPA

Ceo svet je preneo pomenutu vest, što je žestoko iznerviralo Đokovića. Retko kada se dešavalo da Đoković ovako reaguje, ali izgleda da više nije mogao da sluša svakakve spekulacije iz Španije.

Novak je sada odlučio da se oglasi i da kratko napiše.

„Lažne vesti“, napisao je Đoković i tako stavio tačku na tu priču.

Kada su se pojavile spekulacije da Novak razmišlja o kupovini teniskog kluba, ubrzo je usledila reakcija Nadala koji je sa mnogo manje poštovanja govorio o Srbinu. I jedna i druga priča su potekle iz španskih medija koji su se pobrinuli da dodatno zaoštre odnos između dva tenisera.

U pitanju je kompleks koji poseduje betonske terene i sedam terena na šljaci, ima terene za padel, skvoš, fudbalski teren, bazene i odličnu teretanu. U sklopu kompleksa postoji i teniski muzej posvećen teniserima, sportska klinika i prodavnice u kojima može da se kupi sva oprema.

Đoković više nije mogao da ćuti.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)