RAŠIRILA ZASTAVU SA LIKOM NOVAKA, PA ZAPEVALA "VESELI SE SRPSKI RODE": Snimak će vas oduševiti - Italijanka podržava naše tenisere (VIDEO)

Novosti onlajn

25. 11. 2023. u 12:57

VREME je da naši teniser krenu u pohod na finale Dejvis kupa. Današnji rival teniskoj reprezentaciji Srbije u polufinalu je selekcija Italije, a prvi od potencijalno tri meča trebalo bi da počne u 12 časova.

РАШИРИЛА ЗАСТАВУ СА ЛИКОМ НОВАКА, ПА ЗАПЕВАЛА ВЕСЕЛИ СЕ СРПСКИ РОДЕ: Снимак ће вас одушевити - Италијанка подржава наше тенисере (ВИДЕО)

Foto: Printskrin/Tviter/@Pluton45873221

U prvom meču ovog duela Miomir Kecmanović će igrati protiv Lorenca Muzetija.

Naravno, nestrpljivo se očekuje drugi meč dana u kom će Novak Đoković igrati protiv Janika Sinera s kojim je nedavno odigrao dva meča na završnom turniru u Torinu.

Naši teniseri će imati veliku podršku naših navijača, ali uz izabranike Viktora Troickog je i jedna Italijanka, koja je danas odnela potpuni šou u Malagi.

Neposredno pred meč Miomira Kecmanovića, jedna navijačica je ispreh hale raširila zastavu sa likom Novaka Đokovića, i zapevala čuvenu pesmu "Veseli se srpski rode".

BONUS VIDEO: ATMOSFERA PRED MEČ SRBIJA - ITALIJA: Navijači pune halu u Malagi

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

ŠOK: Karlos Alkaraz izbačen sa turnira u Madridu! Imitirao Nadala, pa morao da pakuje kofere, kao i Rafa (VIDEO)