"TO JE TO!" Novak Đoković je izveo šmekerski potez posle istorijske pobede, pa ovako reagovao pred mikrofonom

Novosti online

13. 11. 2023. u 00:39

Novak Đoković je posle velike borbe savladao Holgera Runea na startu Završnog mastersa koji se održava u Torinu, a konačan rezultat od 7:6 (3), 6:7 (1), 6:3 omogućio mu je da ostvari istinski podvig - osmi put je godinu okončao kao najbolje rangirani teniser sveta, što ga je posebno obradovalo.

ТО ЈЕ ТО! Новак Ђоковић је извео шмекерски потез после историјске победе, па овако реаговао пред микрофоном

FOTO: Tanjug/AP

Nakon što je Đoković na dramatičan način (uz lomljenje reketa nogom, ali i ne samo to) pobedio Runea, sa kojim se na momente nadmetao gestikulacijom ko će da privuče veću podršku publike, Nole je uradio jedan šmekerski potez.

Prišao je kameri pred kojom je stajalo staklo za ispisivanje poruka i napisao "Forza Italia", odnosno "Napred, Italija!", što je uokvirio srcem.

"Potpis" Novaka Đokovića posle pobede nad Holgerom Runeom u Torinu / Screenshot / TennisTV

Nije posle kasno okončanog meča Nole mnogo hteo da govori o onome što sledi (u njegovoj, "zelenoj grupi", vrlo zanimljiv meč odigrali su Janik Siner i Stefanos Cicipasa u "crvenoj grupi", koja sa mečevima kreće u ponedeljak, nalaze se Karlos Alkaraz, njegov prvi rival - Aleksander Zverev, te Rusi Danil Medvedev i Andrej Rubljov), već o onome što je ostvareno.

Najpre, o meču sa Runeom...

- Sve mi je bilo jasno još u prvom gemu, kada sam video koliko razorne udarce Rune ima sa osnovne linije. Tada sam shvatio da me čeka jako naporan meč. Prosto, videlo se na početku da se on dobro oseća, da je vrlo precizan, dobro procenjuje situacije, još bolje servira... Nema šta, odigrao je sjajno, pa i ja na momente, mada sam imao padove. Na kraju, pobeda je pobeda, ali emotivno meni jako važna, jer su pritisak i tenzija bili tu zbog važnosti meča, imajući u vidu da je trijumf meni donosio da ponovo budem najbolje rangirani teniser na kraju godine. I, iako sam očajno odigrao taj-brejk u drugom setu, pobedio sam.

Upitan koliko mu je značila pobeda, osmehnuo se:

- Mnogo! Videli ste da sam bio emotivan na terenu... Eto, nedavno sam osvojio Pariz, i to mi je rezultatski mnogo značilo jer sam znao da mi treba samo jedna pobeda u Torinu. I, to je to, cilj je ostvaren! Sve što sada uradim, "preko" ovoga, to je čist bonus - poručio je Novak sa terena u Torinu, pola sata posle ponoći. 


Na to igralište će se vratiti u utorak, a organizatori će tokom ponedeljka saopštiti i kada Novak opet igra, i protiv koga.

Bonus video: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)