ĐOKOVIĆ NIJE MOGAO DA VERUJE ŠTA ČUJE! Jedno pitanje je posebno zabezeknulo Novaka

Novosti online

06. 11. 2023. u 08:02

Najbolji teniser sveta Novak Đoković izjavio je da su mu dva najvažnija cilja da sezonu završi na prvom mestu ATP liste i da sa selekcijom Srbije osvoji Dejvis kup, prenosi Ekip.

ЂОКОВИЋ НИЈЕ МОГАО ДА ВЕРУЈЕ ШТА ЧУЈЕ! Једно питање је посебно забезекнуло Новака

Foto: Goran Čvorović

Đoković je u nedelju osvojio masters u Parizu pošto je u finalu pobedio Grigora Dimitrova 6:4, 6:3. Srpski teniser će od 12. do 19. juna igrati na Završnom turniru sezone u Torinu.

"Nastojaću da osvojim sve turnire u kojima učestvujem, a mislim da mi je potrebna još jedna pobeda kako bih obezbedio još jedno prvo mesto na kraju sezone u karijeri. Sada ću da se odmorim tri do četiri dana, odložiću reket, pošto želim da slobodno vreme provedem sa porodicom", rekao je Đoković na konferenciji za medije u Parizu.

Iako je tokom čitavog turnira imao stomačnih problema, Novak Đoković je na kraju uspeo da se domogne trofeja u Parizu. Nedugo nakon tog trijumfa, Srbin je dobio zanimljivo pitanje vezano baš za te stomačne pobleme.

A pitanje je glasilo: Čestitam, Novače. Verujte mi, veoma je ozbiljno. Supruga mi je poslala poruku sa pitanjem da li možete da mi kažete kako ste se oporavili ili koje ste lekove uzimali, jer mnogo ljudi ima stomačne tegobe. Nažalost, ona mnogo pati zbog toga. Rekla mi je da ćeš možda moći da joj pomogneš. 

Usledio je i Noletov diplomatski odgovor.

- Nisam lekar i zato ne mogu da dajem medicinske savete (smeh). Pretpostavljam da su svi različiti, ali znate, za mene je hidratacija ključna, zaista. Ne mogu da govorim u ime vaše žene ili bilo koga drugog, koja vrsta leka pomaže ili ne pomaže - rekao je Đoković i dodao:

- Znate, ovih dana nisam mogao da jedem, pa sam jeo samo jednom dnevno, a ponekad nisam ništa. Držao sam se tečnosti, jer je sve što sam stavio u usta vrlo brzo nestalo (smeh). Ali iskusio sam bolove u stomaku kao i bilo ko drugi. Možda je za mene to trajalo manje nego za vašu ženu, nisam siguran, ali to su bila tri-četiri dana žestoke borbe. Nedelja je prvi dan kada osećam da je to iza mene. 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)