SPEKTAKL U BERSIJU: Nole juriša na novo finale

Veliki teniski spektakl biće održan danas popodne (ne pre 16.30) pod svodovima pariske "Akor arene" gde će se u polufinalu sastati naš Novak Đoković (1. ATP) i Rus Andrej Rubljov (5. ATP).

СПЕКТАКЛ У БЕРСИЈУ: Ноле јуриша на ново финале

Foto: Goran Čvorović

Statistika je jasna: dosadašnji skor je daleko na strani najboljeg tenisera sveta – Novak je do sada slavio četiri puta, Rubljov samo jednom, i to u onom neverovatnom finalu u Beogradu, prošle godine (6:2, 6:7, 6:0).

Novak je ove godine Rusa pobedio na Australija Openu (6:1, 6:2, 6:4) i na Vimbldonu (4:6, 6:1, 6:4, 6:3), i u polufinale ulazi kao veliki favorit.

Noleta je prethodnih dana u Parizu mučio stomačni virus, pa se istovremeno borio na dva fronta, zdravstvenom i teniskom. Stvari su polako došle u normalu, što je pokazao i prethodni meč protiv Runea.

- Hvala Bogu, juče sam se osećao bolje. Nadam se da će nivo energije biti na zadovoljavajućem nivou koji će mi dozvoliti da izdržim borbu u polufinalu. Moram da očekujem da će biti još jedan dugi meč – najavio je Novak dvoboj u najavi za "Novosti" i poručio da će dati sve od sebe da ponovo obraduje svoje navijače.  

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KADA JE RAK PLUĆA IZLEČIV? Doktorka Đurđević dala odgoor na pitanje o strašnoj bolesti (VIDEO)