NE VOLIM DA GUBIM: Novak Đoković je ovo izjavio nakon poraza od Češke

Novosti online

16. 09. 2023. u 22:36

NAJBOLjI teniser sveta Novak Đoković poražen je u dublu sa Nikolom Čačić od Tomasa Mahača i Adama Pavlašeka u neizvesnom duelu Dejvis kupa.

НЕ ВОЛИМ ДА ГУБИМ: Новак Ђоковић је ово изјавио након пораза од Чешке

TANJUG/AP

Srbija je ranije, nakon duela sa Španijom obezbedila mesto na završnom turniru, te ovaj poraz ne boli toliko. Novak je nakon duela izneo svoje mišljenje.

- Mislili smo kao tim, kvalifikovali smo se za Malagu, mislili smo da nema potrebe da igram singl. Želelo sam da igram dubl, to je najbolja vežba za Malagu. Ja nikad ne igram dubl. Hteli smo da pobedimo, ne volim da gubim. Svejedno da li dubl ili singl. Moja osećanja nisu sjajna trenutno. Drago mi je da smo se borili do kraja - rekao je Đoković.

Nije očekivao Đoković da će videti toliko publike na završnom meču dana, naročito iz Srbije.

- Nikad nismo očekivali da će biti toliko navijača na dublu. Hvala navijačima koji su ostali do kraja. Učinili su da se osećamo kao kod kuće. Nadamo se da će nas podržati, tamo neće biti španskog tima - dodao je Novak.

Iskustvo je, na kraju, bilo prijatno.

- Generalno, iskustvo je bilo sjajno. Primarni cilj je bio da pomognem timu. Doneo sam poen koji je bio dovoljan za Malagu. Nisam bio ovde godinama, nisam znao kako će me prihvatiti narod u Valensiji. Poznavanje španskog je možda pomoglo. Za gostoprimstvo 10/10 - podvukao je Đoković.

BONUS VIDEO: Bože pravde usred Zagreba

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VODITELJKI SE STANJE NAGLO POGORŠALO I HITNO JE OPERISANA: Nažalost, tek kad je kasno shvatimo da je zdravlje najvažnije