"CEO SVET POTKRADA ĐOKOVIĆA"! Nije mogao više da ćuti, začepio usta svima

Novosti online

13. 09. 2023. u 14:32

Novinar Kristofer Džonson pobesneo je jer svetski mediji potenciraju da se Novak Đoković trijumfom na Ju-Es openu izjednačio sa legendarnom Margaret Kort, koja takođe ima 24 najveća trofeja.

ЦЕО СВЕТ ПОТКРАДА ЂОКОВИЋА! Није могао више да ћути, зачепио уста свима

Tanjug/AP

Naime, Đoković je u finalu grend slema, koji je odigran u nedelju u Njujorku, pobedio Danila Medvedeva i osvojio Ju-Es open četvrti put. Ujedno je to i 24. put da je podigao pehar na nekom grend slem turniru. Po tome se izjednačio sa Margaret Kort, bivšom australijskom teniserkom. Serena Vilijams ima 23, Rafael Nadala i Štefi Graf 22, a Kris Evert i Martina Navratilova 18.

Pomenuti novinar je besan što je u ovom društvu Kort iako je 13 slemova osvojila protiv amaterki. 

"Margaret je legendarna teniserka, ali je činjenica da je 13 slemova osvojila protiv amaterki, ne protiv profesionalnih teniserki. To bi bilo kao da ja sad osvojim turnir protiv mojih drugara i da tvrdim da sam bolji od Đokovića. Jedan čovek u mom teniskom klubu ima 25 pehara, Novak sad njega juri", napisao je novinar portala "The Globalite" Kristofer Džonson na Tviteru i tako objasnio šta se sve dešava.

Ništa neobično kada se radi o Novaku. Dok je Rodžer Federer bio u trci za najboljeg tenisera niko nikada nije pominjao žensku konkurenciju. Ali, kada je Novak izašao u prvi plan, važna je čak i ženska konkurencija da bi naš as opravdao epitet najboljeg svih vremena. Mada, njemu nije teško, čak i ako izmisle neku novu konkurenciju i nju će da eliminiše i opet potvrdi da je GOAT.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (1)

HITAN PRIJEM: Srđan Đoković primljen u Urgentni centar!