SKANDAL NA JU-ES OPENU: Teniserke preživele dramu, Đoković u strahu da se i njemu ne desi... (VIDEO)

Novosti online

08. 09. 2023. u 08:16

SVI sa nestrpljenjem čekamo Novaka Đokovića da večeras izađe na Artur Eš stadion od 21.00 protiv Bena Šeltona, ali i strahujemo da se ne ponovi ono što se desilo noćas u Njujorku.

СКАНДАЛ НА ЈУ-ЕС ОПЕНУ: Тенисерке преживеле драму, Ђоковић у страху да се и њему не деси... (ВИДЕО)

Foto: AP

Naime, tokom polufinala Ju-Es opena između Koko Gof i Karoline Muhove, došlo je do prekida meča. Nakon što je Gof osvojila prvi set sa 6:4 i započela drugi, teren se pretvorio u poprište neočekivanog i dramatičnog događaja.

Grupa protestanata za klimatske promene naglo je prekinula meč uzvikujući svoje parole, stvarajući haos na terenu.

Igračice su morale da prekinu meč, a sudija u stolici nije imala drugog izbora nego da suspenduje igru dok se situacija ne smiri. Koko Gof je privremeno sela u stolicu, uzela nekoliko zalogaja voća kako bi sačekala, dok je Karolina Muhova ostala strpljiva i čekala da se stvari normalizuju.

Međutim, igra se nije mogla nastaviti, a pitanje je bilo zašto je obezbeđenje toliko kasnilo u reagovanju na ovaj incident. Publika i gledaoci širom sveta su nestrpljivo čekali informacije o tome šta se tačno događa na terenu.

Nakon punih 45 minuta otkriveno je da je jedan od troje protestanata koristio superlepak kako bi se zalepio za podlogu. Konačno, nakon 50 minuta prekida, Koko Gof i Karolina Muhova su se vratile na teren kako bi nastavile meč. 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ O ČUDNOJ IZJAVI PREDSEDNIKA UKRAJINE: Niko ne shvata ozbiljno to što Zelenski govori