HRVATI OTKRILI: Evo zašto Novak Đoković stalno urla na Ivaniševića

Novosti online

04. 09. 2023. u 15:37

Novak Đoković nastavlja da pobeđuje na Ju-Es openu, rezultati su ovih dana takvi da mu se prilično i otvorio put ka finalu, ali jedna tema "kopka" naš komšiluk, i to baš u vreme kada je Nole u Njujorku pobedio hrvatskog predstavnika.

ХРВАТИ ОТКРИЛИ: Ево зашто Новак Ђоковић стално урла на Иванишевића

FOTO: Tanjug/AP

Đoković je u četvrtfinale prošao pobedivši minule noći Bornu Goju, a "Večernji list" je analizu srpskog asa uradio iz ugla koji glasi "Zašto Đoković stalno urla na Ivaniševića?".

I, taj tekst glasi ovako:

"Srpski teniski as Novak Đoković opet je vikao na Gorana Ivaniševića tokom meča Ju-Es opena protiv sunarodnika Lasla Đerea, kada je izborio osminu finala protiv našeg Borne Goje. Iako je preokrenuo meč, Đoković je na početku četvrtog seta besno vikao prema treneru i teniskom velikanu Goranu Ivaniševiću.


'Pa reci, bre!', urlao je Đoković, a kad je kamera pokazala Ivaniševića, on je mirno sedeo bez ikakvih dodatnih reakcija. Ivanišević se lani u razgovoru za Sportklub osvrnuo na Đokovićevo urlanje i zaključio kako mu to nimalo ne smeta. Novak i Goran imaju poseban odnos koji traje četiri godine i isprepleten je urlanjem i vikanjem. 

- Mnogo puta ga ne čujem šta uopšte hoće, jer su stadioni veliki, publika glasna... E to je sad pitanje kako reagovati, ne možeš reći milion stvari jer je to previše informacija, a i sudija gleda. Moraš reći jednu-dve da ga smiriš. Nekada on misli da je servis kriv što je izgubio poen, a nešto drugo je možda bilo. Ne možemo da pričamo tokom meča da se objašnjavamo. Onda se dogovorimo da se vraća na jednu-dve stvari koje ima u glavi, i on se stabilizuje - rekao je Goran.

- Ne smeta meni kad on viče, znam kako je, bio sam igrač, to su velike emocije koje se moraju negde izbaciti. Vidi, neka se izviče, neka se isprazni, samo neka pobedi, to je suština. Malo dodatnog stresa, što da radimo, zato i postoje tablete za smirenje - zaključio je Ivanišević. 


Kada igra Novak Đoković?


Novak Đoković se plasirao u četvrtfinale njujorškog grend slema, a njemu za protivnika ima 9. nosioca, ljubimca domaće publike Tejlora Frica.


Njihov meč će, po našem, srednjoevropskom vremenu, početi u noći između utorka i srede, ali tačan termin organizatori u vreme pisanja ove vesti još nisu objavili.

Sve vezano za Ju-Es open - pratite i dalje uživo uz sportske stranice portala "Novosti". Na sasvim ste dobrom mestu.

Bonus video: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)