ĐOKOVIĆ PRED SRPSKI DERBI: Kakve reči prvog reketa sveta!

Novosti online

31. 08. 2023. u 08:36

Novak Đoković i Laslo Đere sastaće se u trećem kolu Ju-Es opena, a prvi reket sveta je imao samo reči hvale za Đerea.

ЂОКОВИЋ ПРЕД СРПСКИ ДЕРБИ: Какве речи првог рекета света!

M. Vukadinović

- Mislim da igra najbolji tenis sada na betonu, u odličnoj je formi. Sjajno je za Srbiju da imaju tenisere u trećoj rundi. On je jedan od najvrednijih, zajedno radimo u teretani, tu smo u svlačionici. Stvarno je veliki radnik, brine o svom telu, a rezultati svakako dolaze igračima kao što je on, to su radnici i ratnici. Šljaka je svakako njegova omiljena podloga, ali napreduje i na betonu. Fizički je veoma spreman, moraću da se spremim - kaže Novak.

On je dodao i da je Laslo sjajna osoba.

- Imao je dosta nedaća sa porodicom i svime. Sjajan momak, bavi se samo svojim stvarima. Veoma je posvećen igri. Volim ga kao čoveka i igrača. Znamo se dobro jer dolazimo iz iste zemlje, igramo u Dejvis kupu. Imamo velike nade da možemo nešto da uradimo sa reprezentacijom. Želim mu sve najbolje, osim u narednom meču, očigledno - nasmejao se Novak.

Rekao je i šta očekuje od tog duela.

- Ne može da se predvidi i da se garantuje kakav će ishod biti. Drugačiji je osećaj kada igram protiv nekog iz Srbije. Laci je smiren i tih, izuzetno posvećen ovom sportu, vredan, jako puno radi. Rezultati koji dolaze su nešto što se očekuje na profesionalizam. Dobra je da smo u formi pred Dejvis kup, igraćemo zajedno i na raspolaganju smo selektoru. Raduje me što je u formi kao reprezentativca, ali i kao individualac, poseban je osećaj kada igraš protiv zemljaka. U mojoj glavi ne menja ništa, dobro se poznajemo, analiziraću pa ću gledati kako dalje - zaključio je Đoković.

BONUS VIDEO: Doužer se obratio srpskim novinarima

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SESTRA UBIJENOG DALIBORA NAPISALA PESMU BRATU: Proklinjem mu ruku iz koje je svaki metak ispalio (VIDEO)