NEOČEKIVANA ODLUKA SRBINA: Novak Đoković povukao potez koji je iznenadio sve

Novosti online

30. 08. 2023. u 09:17

Očekuje nas meč drugog kola Ju-Es opena između Novaka Đokovića i Bernabea Zapate Miraljesa. Da se ova bitka odigrava na šljaci, možda bi se odnos snaga i nešto promenio, ali ovako će srpski as imati zadatak da samo "udari" štiklić u novu rundu takmičenja u Njujorku.

НЕОЧЕКИВАНА ОДЛУКА СРБИНА: Новак Ђоковић повукао потез који је изненадио све

Foto: EPA-EFE/SARAH YENESEL

Novak i Španac će na teren Artur Eša izaći odmah nakon ženskog singla i duela Mire Andreeve i Koko Gof koje kreću u 18 časova po srpskom vremenu. Izlazak srpskog asa zavisi od meča pre njega, ali je jasno da neće krenuti pre 19.30 časova.

Njih dvojica se do sada nisu sastajala, a ko bude iz tog okršaja prošao dalje, igraće u trećem kolu protiv pobednika duela Lasla Đerea i Iga Gastona iz Francuske.

Đoković se naime još polako zagreva u Njujorku, a ono što je posebno zanimljivo je činjenica da se Novak u utorak nije pojavio na kompleksu Ju-Es opena. Procenio je da nema potrebe da slobodan dan između dva susreta iskoristi za trening na ovim terenima.

Ipak, to ne znači da nije odradio trening pred meč sa Bernabeom Zapatom Miraljesom u drugom kolu Ju-Es opena. Naprotiv. To samo znači da je Đoković odlučio za privatnost i da je odlučio da sve to uradi daleko od kamera, objektiva i znatiželjnih očiju.

Smešten je u Nju Džerziju kod jednog prijatelja i tamo ima sve neophodne uslove za miran pohod na trofej Ju-Es opena.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SESTRA UBIJENOG DALIBORA NAPISALA PESMU BRATU: Proklinjem mu ruku iz koje je svaki metak ispalio (VIDEO)