HRVATI NE MOGU ČUDOM DA SE NA ČUDE: "Šta će ON u Novakovoj loži?"

Novosti online

29. 08. 2023. u 22:00

Poslednji teniski grend slem u sezoni, Ju-Es open, počeo je uz fantastičan nastup Novaka Đokovića, ali i zanimljivu reakciju u Hrvatskoj, kada su tamošnji novinari otkrili ko je bio u Srbinovoj loži.

ХРВАТИ НЕ МОГУ ЧУДОМ ДА СЕ НА ЧУДЕ: Шта ће ОН у Новаковој ложи?

FOTO: Tanjug/AP

Evo kako je o tome hrvatsku javnost izvestila splitska "Slobodna Dalmacija":

"Novak Đoković nije se previše namučio u prvom kolu US Opena. Za samo 96 minuta savladao je Aleksandra Milera sa 6:0, 6:2, 6:3, a ovom pobedom srpski teniser se vratio na prvo mesto ATP liste.

I po rezultatu je vidljivo kako nije bilo previše neizvesnosti na terenu, ali zato su kamere uhvatile jedno zanimljivo lice na tribinama u Njujorku.

Naime, u loži Đokovića našao se Henri Olusegun Adeola Samjuel, ili poznatiji samo kao "Seal".

Britanski kantautor i muzičar koji je nagrađivan nagradom "Gremi", sada je otvoreno postao i obožavatelj srpskog tenisera.

No, povezanost između Đokovića i njega traje već duže vreme. Britanac je pre nekoliko godina u Španiji u Puente Romanu imao koncert u sklopu svoje turneje, a u publici je uočio Novaka i njegovu suprugu Jelenu, te je odlučio da im posveti pesmu "Kiss from a rose".

"Sela" je inače bivši suprug jedne od najpoznatijih manekenki na svetu, Hajdi Klum. Par se razveo 2014. godine, a zajedno imaju troje dece: Henrija, Johana i Lua. Nemački supermodel ima još jedno dete, ali 19-godišnja Leni nije biološko dete britanskog pevača, iako ju je on usvojio kao da jeste njegova.

Naime, otac najstarije kćeri Hajdi Klum je Flavio Brijatore, italijanski biznismen, najpoznatiji po svome radu u Formuli 1", piše Slobodna Dalmacija.

Kada igra Novak Đoković?

Novak Đoković i njegov naredni rival, Španac Bernabe Zapata Miraljes (76. teniser sveta), treba da se sastanu u noći između srede i četvrtka po našem, srednjoevropskom vremenu, ali u trenutku pisanja ovog teksta organizatori njujorškog grend slema nisu još saopštili tačan termin tog susreta.

Pomenuti meč, i sve vezano za Ju-Es open - pratite uživo uz sportske stranice portala "Novosti". Na sasvim ste dobrom mestu.

Bonus video: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)