KECMANOVIĆ STARTOVAO POBEDOM: Srpski teniser posle velike borbe i drame u drugom kolu Toronta

Novosti online

08. 08. 2023. u 09:50

SRPSKI teniser Miomir Kecmanović plasirao se u drugo kolo mastersa u Torontu pošto je pobedio Kristijana Garina sa 7:6 (2), 4:6, 6:4.

КЕЦМАНОВИЋ СТАРТОВАО ПОБЕДОМ: Српски тенисер после велике борбе и драме у другом колу Торонта

FOTO: Profimedia

Prvi set rešen je u taj-brejku koji je 44. igrač sveta odigrao odlično. Ipak, uvodni deo meča moga je i ranije da bude gotov, da je Miša potvrdio brejk napravljen u 11. gemu. No, sve se dobro završilo, iako je Beograđanin zakomplikovao situaciju.

Drugi deo duela je bolje počeo Kecmanović. Na početku je rivalu oduzeo servis, ali 101. na ATP listi je odmah vratio izgubljeno, potom napravio još jedan brejk i odveo meč u odlučujući set.

U trećem segmentu ovog sjajnog okršaja viđena je prava drama. Garin je odmah došao do brejka. Srbin je imao odgovor, oduzevši servis rivalu u šestom gemu bez izgubljenog poena. Tu uzbuđenjima nije bio kraj. Čileanac je u naredna dva Miomirova servis gema imao ukupno četiri brejk-lopte i nijednu nije iskoristio. Potom je usledila kazna, brejk srpskog tenisera koji je značio kraj meča koji je trajao dva sata i 48 minuta.

Kecmanović će u drugom kolu igrati protiv Poljaka Huberta Hurkača koji je postavljen za 15. nosioca.

BONUS VIDEO: PARIZ JE NjEGOV: Novak Đoković "prošetao" pehar Rolan Garosa Parizom

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!