TENISKA SENZACIJA: Cicipas doživeo brodolom, stiže na Vimbldon u očajnoj formi

Novosti online

28. 06. 2023. u 19:10

GRČKI teniser Stefanos Cicipas eliminisan je već u osmini finala turnira na Majorki, pošto je izgubio od Janika Hanfmana sa 6:4, 3:6, 6:2.

ТЕНИСКА СЕНЗАЦИЈА: Циципас доживео бродолом, стиже на Вимблдон у очајној форми

FOTO: Tanjug/AP

Trenutno peti igrač planete u lošoj formi ide na Vimbldon, jer je deo sezoni koji se igra na travi pred treći grend slem okončao sa učinkom 1-3. Jedini trijumf ostvario je protiv Gregoara Barerea na startu Halea.

Da stvar za Cicipasa bude još gora, on će izgubiti bodove sa ovog tunira u Španiji, zbog toga što je prošle godine osvojio titulu.

Što se meča sa nemačkim teniserom tiče, Hanfman ga je odlično počeo, odmah je napravio brejk i tu prednost je čuvao do kraja sete, ne dozovlivši rivalu nijednu brejk loptu.

Drugi segment meča mogao je da bude drugačije završen da je 48. na ATP listi iskoristio jednu od tri brejk lopte u trećem gemu. Cicipas je previše kvalitetan igrač da ne bi kažnjavao propuste, pa je oduzeo servis rivalu i odveo duel u treći set.

Očekivalo se da će Grk bez većih problema doći do pobede, ali Hanfman je sjajno odigrao odlučujući deo susreta. Napravio je dva brejka i trijumfovao posle jednog sata i 46 minuta.

Nemac će u narednom kolu igrati protiv pobednika meča Felisijano Lopez - Džordan Tompson.

BONUS VIDEO: PARIZ JE NjEGOV: Novak Đoković "prošetao" pehar Rolan Garosa Parizom

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu