TENISKI ŠOK: Ispao Danil Medvedev!

Novosti online

15. 06. 2023. u 15:40

DANIL Medvedev je osvojenom titulom u Rimu bio oduševljen, sigurno je mislio da kreće i njegov novi talas pokoravanja teniske konkurencije, ali čuveni Rus doživljava šok-poraz za šok-porazom.

ТЕНИСКИ ШОК: Испао Данил Медведев!

FOTO: Tanjug/AP

Medvedev, trenutno trećeplasirani na ATP listi, najpre je na Rolan Garosu ispao u prvom kolu kada ga je 172. tenisera sveta, Brazilac Tijago Sejbot Vild pobedio sa 3:2, po setovima 7:6(5), 6:7(6), 2:6, 6:3, 6:4.

A nakon senzacije koju je tada priredio 23-godišnji autsajder iz brazilske savezne države Parane, ruski as je imao dve pune nedelje da dođe sebi, pripremi se za nove izazove i... Nije se pripremio na najbolji način, očigledno.

Jer, iako je bio slobodan u prvom kolu ATP turnira u Hertogenbošu, već u drugom je ispao, i to kao prošlogodišnji finalista.

Pobedio ga je 52. teniser sveta, Adrijan Manarino, sa 4:6, 6:4, 6:2, i to posle tačno dva sata igre.

Francuz Manarino će u trećoj rundi igrati protiv boljeg iz duela Džordan Tompson - Miloš Raonić (koji je u svom prvom takmičarskom nastupu posle skoro dve godine eliminisao Miomira Kecmanovića).

Što se Danila Medvedeva tiče, on će izgubiti 150 bodova na ATP listi, jer je prošle sezone stigao do finala u kome je izgubio od Tima van Rajthovena sa 4:6, 1:6.

Bonus video: "KOSOVO JE SRBIJA!" Srbi u Parizu burno slavili titulu Novaka Đokovića na Rolan Garosu

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

KNAUS: Francuska i Nemačka blokiraju glasanje o Prištini u Savetu Evrope, Vučić efektno apelovao na Makrona