NOVAK ĐOKOVIĆ SE UPISAO U ISTORIJU: Italija bruji o novom šampionu Rolan Garosa - sa pravom

Milica Ostojić - Specijalno za Novosti RIM

11. 06. 2023. u 22:50

Novak Đoković, treći put u karijeri šampion Rolan Garosa 2023, Đoković je legenda, izuzetnom igrom protiv Kaspera Ruda ispisao je tenisku istoriju i došao do 23. gren slem trofeja kojeg nijedan teniser nije do, Prava trka među italijanskim medijima ko će pre i ko će više objaviti o njegovoj velikoj pobedi.

НОВАК ЂОКОВИЋ СЕ УПИСАО У ИСТОРИЈУ: Италија бруји о новом шампиону Ролан Гароса - са правом

Tanjug/AP

Za Srbina je to pobeda koja donosi 23. najveću titulu u karijeri, on je ispred svih, ispred Nadala i Federera, za sada je najuspešniji teniser u istoriji, Srbin je legenda, Nole se vraća na prvo mesto ATP liste i tako ispisuje nove stranice teniske istorije... to su samo delići naslova medija u trci.

A udarni Dnevnik TV Rai1 počinje svoj izveštaj sledećim rečima:

Ovaj 11. jun ostaje fundamentani dan za tenis, Nole ulazi u legendu. Sledi priča o nepobedivom Đokoviću, o snu kojeg je sanjao kada je imao samo četiri godine i stigao na tron sveta.

Potom je usledio veliki broj inserata iz intervjua datih italijanskim medijima u proteklim vremenima, njegova priča koliko voli Italiju, snimak sa Sanrema sa prijateljem Fiorelom, kada s pevali pevaju kanconu „Una tera promesa“...

Đoković je, bez ikakve sumnje, u nedelju uveče bio kralj italijanskih medija.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!