NAJBOLJI TENISER, ALI I ČOVEK! Đoković kakvog ne znate, ispovest žene koja živi u kući Novakovog oca (VIDEO)

Novosti online

10. 06. 2023. u 15:57

NOVAK Đoković tokom čitave karijere pomera granice, tenisa i ljudskosti, dan uoči velikog finala Rolan Garosa koje igra sa Kasperom Rudom dolazi priča o Noletu i to iz Zvečana.

НАЈБОЉИ ТЕНИСЕР, АЛИ И ЧОВЕК! Ђоковић каквог не знате, исповест жене која живи у кући Новаковог оца (ВИДЕО)

Tanjug/AP

Ukoliko niste znali, Novak Đoković je počasni građanin zvečana, a upravo tu živeo je njegov otac Srđan sa porodicom pre selidbe u Beograd. U kući gde je živeo otac najboljeg tenisera svih vremena danas živi Lucija Stanišić.  

Pored ulaza u dvoriše stoji bilbord posvećen Novaku Đokoviću. Lucija ga je postavila uz poruku "Nole, Volimo te, ti si naš ponos".

U razgovoru za "Kosovo onlajn" govorila je o porodici Đoković, za koju ima samo reči hvale.

- Novak je sa svojim roditeljima i svojom braćom ovde par puta kao mali dolazio u Zvečan, a sami ste svedoci da uvek pominje svoj Zvečan, poštujući rodno mesto svog oca i svoje korene, a kada poštujete svog oca i korene onda će uspeh doći na najbolji način. Novak nije samo svetski broj jedan u tenisu već i u ljudskosti i čovečnosti, a to je dokazao i svojim igračkim talentom, ali i svojim humanitarnim radom, koji zna da usreći mnogu decu bez obzira na veru i naciju, jer je oni tekako svetski broj jedan i kao čovek - istakla je Lucija potom i dodala:

- Vidite koliko Nole sa velikim ponosom, to se oseća u njemu, u Srđanu u čitavoj porodici, koliko su oni ponosni odakle potiču, a to je važno za porodicu i za čoveka bez obzira na to čime se bavite. I sami vidite kroz sva dešavanja da ko ne zaboravlja svoje korene itekako je uspešan i njemu se otvaraju putevi. Veličina porodice Đoković se ogleda u tome da uvek sa zadovoljstvom i ponosom pominju Zvečan, ovu ulicu i ovu kuću i bili su izuzetno srećni kada su videli ovaj bilbord koji sam ovde postavila kada je Nole trpeo nepravdu u Australiji - izjavila je Lucija Stanišić za Kosovo onlajn.

Novak će svoj poslednji duel na ovogodišnjem Rolan Garosu odigrati u nedelju od 15 časova.

Đoković je do sada dva puta pobeđivao u finalima ovog turnira.

BONUS VIDEO: NOVAKU JE JOŠ SAMO OVO OSTALO - Sa ovih pet stvari Đoković će biti nedostižan za sve

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili