OVO SU SVI SA NESTRPLJENJEM ČEKALI! Evo šta kaže Nadal o sudaru Đokovića i Alkaraza

Novosti online

09. 06. 2023. u 11:23

Finale pre finala, okršaj najboljeg ikada sa novom velikom zvezdom svetskog tenisa, Novak Đoković protiv Karlosa Alkaraza.

ОВО СУ СВИ СА НЕСТРПЉЕЊЕМ ЧЕКАЛИ! Ево шта каже Надал о судару Ђоковића и Алкараза

FOTO: Profimedia

Prvi polufinalni susret na Rolan Garosu zakazan je za 14 časova i 45 minuta, kada će na ‘Filip Šatrijeu‘ snage odmeriti ‘prvi reket sveta’ i trećeplasirani igrač na ATP listi.

Uoči susreta očekivanja je izneo stric i nekadašnji trener Rafaela Nadala, Toni Nadal.

- Alkaraz je pun samopouzdanja i u odličnoj formi, fizički i tehnički. Podseća me na superiornost Rodžera Federera od kraja 2003, a pogotovo u 2004. Tada smo morali da čekamo novu generaciju da bi neko parirao Rodžeru. Osećam da će sličan slučaj biti sa Karlosom – istakao je iskusni trener i dodao:

- Novak je trenutno nešto dalje od svoje najbolje verzije, ali ne sme se zaboraviti da je on istorijski šampion koji se bori do kraja – njegov borbeni duh omogućuje mu da se prilagodi bilo kojem kontekstu. Niko ne sme da ga otpiše – zaključio je španski stručnjak. 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!