"BOLI ME UVO!" Šta li će Novak Đoković reći o ovom stavu Stefanosa Cicipasa?

Novosti online

27. 05. 2023. u 22:15

U nedelju 28. maja počeće Rolan Garos kakav navijači ne pamte. Na njemu neće biti Rafaela Nadala, mlađa garda pokušaće to da iskoristi, a Novak Đoković juri epitet najboljeg tenisera svih vremena, što će postati ukoliko osvoji 23. grend slem u karijeri.

БОЛИ МЕ УВО! Шта ли ће Новак Ђоковић рећи о овом ставу Стефаноса Циципаса?

Tanjug/AP

Stefanos Cicipas svakako važi za favorita iz senke. Upitan je na konferenciji za medije šta misli o Novakovoj poteri za istorijom...

Priznao je Stefanos da gaji veliko poštovanje ka Srbinu, ali da ne haje mnogo za njegove rekorde.

- Koliko god da je taj broj neverovatan. Ne gubim san zbog toga. Uopšte ne razmišljam o njegovim dostignućima, rekao je uz osmeh Cicipas i dodao:

- Ukoliko uspe da osvoji 23. grend slem, verujem da bi to bilo sjajno za njega. Naravno, ukoliko je u stanju to da uradi, zaslužuje veliko poštovanje.

Cicipas ima zanimljiv cilj, da postane najomraženiji igrač.

- Pokušavam da se koncentrišem na svoj rad. Da jednoga dana postanem igrač koga će svi mrzeti (dodao je uz osmeh). Naravno, mislim to u dobrom smislu. Znate, kada krenete da pobeđujete postajete nepopularni, dodao je Cicipas.

BONUS VIDEO: NEPOZNATI AUSTRALIJAN OPEN: Ovo možda niste znali o poznatom turniru

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NIKOLA JOKIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta su 142 NBA igrača uradila zbog njega