TAKO JE, OLGA! Danilovićeva na korak od glavnog žreba Rolan Garosa

Od stalnog dopisnika iz Pariza - Goran Čvorović

24. 05. 2023. u 19:59

SRPSKA teniserka Olga Danilović (104. VTA) pobedila je u utorak uveče Belgijanku Janinu Vikmajer (140. VTA) u dva seta, sa 6:3, 6:2 i tako se plasirala u treće, poslednje kolo kvalifikacija za glavni žreb na Rolan Garosu.

ТАКО ЈЕ, ОЛГА! Даниловићева на корак од главног жреба Ролан Гароса

Foto: Goran Čvorović

Olga je igrala sjajno poritiv nekadašnje 12. igračice sveta i njena pobeda ni u jednom trenutku nije dolazila u pitanje.

Pre Danilovićeve, tokom dana veliki uspeh ostvario je još jedan srpski teniser, Hamad Međedović, koji se takođe plasirao u treće kolo kvalifikacija, pobedom nad Argentincem Huanom Manuelom Čerundolom (4. nosilac, 104. ATP) sa 2:1 (6:3, 3:6, 6:3).

Međedović i Danilovićeva su jedini preostali učesnici kvalifikacija od srpskih tenisera, posle eliminacije Natalije Stevanović. U glavnom žrebu već su Novak Đoković, Miomir Kecmanović, Dušan Lajović, Filip Krajinović i Laslo Đere.

Hamad će u trećem kolu kvalifikacija igrati protiv Holanđanina Jespera de Jonga, dok će Olig rivalka za ulazak u glvani žreb biti pobednica meča Erika Andrejeva - Olivija Gadecki.

BONUS VIDEO: SVI SU DALEKO IZA: Koga je Novak „prešišao“ po broju nedelja kao Broj 1

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!