"OČEKIVANO JE DA NAPUCAŠ ĐOKOVIĆA": Šta tek reći za ovoga? Sramna objava Amerikanca

Novosti online

16. 05. 2023. u 13:21

Srpski teniser Novak Đoković plasirao se danas u četvrtfinale mastersa u Rimu, pošto je pobedio 13. igrača sveta Britanca Kamerona Norija posle dva seta, 6:3, 6:4

ОЧЕКИВАНО ЈЕ ДА НАПУЦАШ ЂОКОВИЋА: Шта тек рећи за овога? Срамна објава Американца

Foto: Printskrin

Međutim, od same Noletove pobede više prašine je podigao potez Kamerona Norija, kada je u drugom setu Britanac lopticom udario najboljeg tenisera u istoriji. Novak je pri jednoj razmeni na mreži odustao od poena, okrenuo leđa i dozvolio Noriju da lagano privede poen kraju, a on je to iskoristio da iz sve snage udari lopticu i njome pogodi Srbina. 

Javio se odmah i američki novinar Ben Rotenberg, koji je verovatno najveći kritičar Novaka Đokovića na svetu. Često preteruje u svojim napadima na Srbina, a sada je rekao da je sam Novak kriv što je pogođen!

- Ovo je očekivan ishod kada okrenete leđa protivniku i stojite nasred terena dok protivnik pokušava da udari lopticu iznad glave - napisao je Ben Rotenberg. 

Ako je Nori jadan, šta tek reći za ovog Novakovog mrzitelja.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)