NOVAKOVI NAVIJAČI ZGROŽENI: Evo ko slavi što je pokradeni Novak Đoković izgubio

Novosti online

14. 04. 2023. u 08:49

NOVAK Đoković je u Monte Karlo došao želeći da na najbolji način napravi uvod na terenima čija je podloga šljaka za "glavnu poslasticu" aktuelnog dela sezone, Rolan Garos, ali je masters u Kneževini završio em preran, em uz zaista ružne scene.

НОВАКОВИ НАВИЈАЧИ ЗГРОЖЕНИ: Ево ко слави што је покрадени Новак Ђоковић изгубио

FOTO: Tanjug/AP

Nole je pomenuti turnir osvojio samo dva puta, i to ne u skorije vreme - 2013. i 2015. godine.

Prošle sezone zaustavljen je u drugom kolu od Alehandra Davidoviča Fokine, a ovoga puta je dogurao do trećeg. A u njemu je, iako je i sam pravio mnogo grešaka, a očigledno imao i problema s povredom, o kojoj nije hteo da priča na konferenciji za štampu, doživljavao je i nepravdu.

Najveću kada je sudija Oreli Turte dosudila da je loptica bila u terenu posle jednog poteza Italijana Muzetija, iako je očigledno napravila pogrešnu procenu.

I pored toga što je Nole pokazivao gde je trag loptice, sudija je insistirala da treba gledati drugu poziciju, neki raniji trag.

Srbin je ostao u neverici šta se dešava (što možete videti i u snimku pred vama), a zbog ukradenog poena pobesneli su i njegovi navijači.

Naročito kada je snimku pomenute krađe kao komentar stigao i "osmeh" sa Rolan Garosa, bar sa zvaničnog Tviter naloga predstojećeg grend slema:

Nezadovoljstvo Đokovićevih pristalica zbog svih tih dešavanja dovodi čak do toga da neki od njih crtaju i karikature.

I to prilično dobre.

Jedna od njih sledi, a na njoj se vidi kako srpski as i pored noževa zabijenih u leđa, i pored strela koje su ga pogađale, te eksploziva koji mu je pripremljen, i dalje stoji, ali na mestu koje odozdo "seče" testera sa natpisom ATP.

Sve je začinjeno komentarom "Šta Asocijacija teniskih profesionalaca radi za svog najboljeg igrača svih vremena".

Pratite i dalje sve vesti o Noletu na sportskim stranicama "Novosti". Na sasvim ste dobrom mestu.

BONUS VIDEO - Ovako je Srđan Đoković proslavio Novakovu titulu u Melburnu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (9)

KRAJ ZA ŽUBER: Ribakina preko Kudermetove do pobede