NADALOVI NAVIJAČI ZABRINUTI: Rafa otkazao još jedno takmičenje, Indijan Vels pod znakom pitanja

Novosti online

18. 02. 2023. u 12:46

ŠPANSKI teniser Rafael Nadal još uvek nije uspeo da se oporavi od povrede, pa je prinuđen da odustane od egzibicije u MGM Areni u Las Vegasu.

НАДАЛОВИ НАВИЈАЧИ ЗАБРИНУТИ: Рафа отказао још једно такмичење, Индијан Велс под знаком питања

Tanjug/Ap

"Bik sa Majorke" je poslednji meč odigrao na Australijan openu kada je ispao u drugom kolu od Mekenzija Mekdonalda. Upravo je tada povredio kuk koji ga očigledno i dalje muči.

On je otkazao nastupe u Dohi i Dubaiju, a sada je pod velikim znakom pitanja i njegovo učešće na Mastersu u Indijan Velsu (8. - 19. mart).

Nadal je 5. marta trebalo da se sastane sa Karlosom Alkarazom na pomenutoj egzibiciji, ali do tog okršaja neće doći.

- Veoma sam tužan što neću moći da dođem u Las Vegas i igram na ovom sjajnom događaju sa Karlosom u "MGM Grend Garden areni". Nažalost, moj proces oporavka je takav na nije moguće da tada budem spreman da zaigram. Nadam se da ćemo naći neki drugi datum da slavimo ovaj događaj i zabavimo se. Zahalio bih se navijačima i organizatorima koji su bili u kontaktu sa mnom sve vreme, pokazivali podršku i imali veliko razumevanje za mene - istakao je Nadal.

Podsetimo, Rafa je ove godine do sada odigrao samo tri meča i uspeo je da pobedi jedino Džeka Drejpera, dok je izgubio od pomenutog Mekdonalda i Aleksa de Minora.

BONUS VIDEO: NOVAKU JE JOŠ SAMO OVO OSTALO: Sa ovih 5 stvari biće nedostižan za sve

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost