"SAVO MANOJLOVIĆ - PROJEKAT ROKFELERA I CIA" Vulin: Rokfeler ne plaća nikome ništa za džabe

Novosti online

15. 05. 2024. u 12:16

POTPREDSEDNIK Vlade Republike Srbije Aleksandar Vulin gostujući na televiziji Hepi istakao je da se on, baš po uzoru na američko zakonodavstvo i pravosuđe, zalaže da se i u Srbiji donese zakon o stranim agentima, da vidimo koje nevladine organizacije i pojedinci primaju ogromne svote novca iz inostranstva, a posebno da utvrdimo razloge zašto primaju novac.

САВО МАНОЈЛОВИЋ - ПРОЈЕКАТ РОКФЕЛЕРА И ЦИА Вулин: Рокфелер не плаћа никоме ништа за џабе

FOTO TANJUG/ KRENI PROMENI/ LILIT ANDRIĆ

Komentarišu to da se Savo Manojlović pohvalio da je projekat CIA, potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vulin je istakao da je činjenica da Manojlović prima ogromne sume novca od Rokfeler fondacije koja je veoma bliska CIA.

- CIA i Rokfeler fondacija jesu bliske, a ta fondacija finansira Sava Manojlovića. Ja se zato zalažem da se donese zakon o stranim agentima. Kaže Sava Manojlović - meni je Rokfeler uplatio 60.000 dolara. Dobro, legitimno, ali moraš da kažeš i da navedeš da je uplatio Rokfeler da pobediš na izborima. Sve je u redu, ali da znamo da je to tako. Rokfeler ne plaća nikome ništa za džabe i nikome ništa bez razloga - poručio je potpredsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vulin.

- Srpska napredna stranka ima, koliko znam, svoj institut koji se bavi izdavaštvom, obukom kadrova, izdaju časopis, pa što oni nisu dobili neke pare od Rokfelera. Zašto recimo Pokretu socijalista Aleksandra Vulina Rokfeler nije dao neki dinar da nešto odštampamo, da se i mi borimo, i mi smo za čistu Srbiju, i mi smo za ekologiju, nego ne veruju nam. Znaju oni da su ovi iz pronatovske opozicije njihovi, neće Rokfeler da da Srbima - poručio je potpredsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vulin gostujući u jutarnjem programu televizije Hepi.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ĐOKOVIĆ GLEDA BRUKU I NE VERUJE: Kakav skandal na Rolan Garosu! Da je Srbin to uradio, već bi leteo kući (VIDEO)