KRAJINOVIĆ SPASAO TRI MEČ-LOPTE: Karacev ispustio dobijeno, fenomenalan preokret srpskog tenisera

Novosti online

07. 02. 2023. u 15:36

Srpski teniser Filip Krajinović plasirao se u drugo kolo ATP turnira u Monpeljeu, pošto je danas u prvom kolu pobedio Rusa Aslana Karaceva 3:6, 7:6 (9:7), 6:2.

КРАЈИНОВИЋ СПАСАО ТРИ МЕЧ-ЛОПТЕ: Карацев испустио добијено, феноменалан преокрет српског тенисера

FOTO: AP

Filip je slavio u tri seta posle dva sata i šest minuta.

Krajinović je 71. teniser sveta, dok je Karacev 95. na ATP listi. Karacev je dobio prvi set rezultatom 6:3, pošto mu je napravio brejk u četvrtom gemu. U drugom setu viđena je velika borba, a igralo se gem za gem.

Ruski teniser je u taj-brejku imao tri meč-lopte, ali je Krajinović uspeo da dobije drugi set rezultatom 7:6 (9:7). Srpski teniser je potom u trećem setu sigurnom igrom dobio treći set rezultatom 6:2 i izborio je plasman u drugo kolo. Krajinović će u drugom kolu igrati sa pobednikom meča između Italijana Lorenca Sonega i Francuza Benžamana Bonzija. ATP turnir u Monpeljeu se igra za nagradni fond od 562.815 evra.

BONUS VIDEO: MILIONI ZA KOBIJEV DRES: Potraga za novim vlasnikom na aukciji u Njujorku

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)