ŠTA IM JE NOVAK ĐOKOVIĆ KRIV? Britanci zgroženi sramnim potezom Kurtijevih huligana

Novosti online

07. 02. 2023. u 12:52

Poznato je da Novak Đoković nije omiljena figura u britanskim medijima, ali su ovoga puta i oni stali u odbranu najboljeg tenisera planete i na taj način sve iznenadili.

ШТА ИМ ЈЕ НОВАК ЂОКОВИЋ КРИВ? Британци згрожени срамним потезом Куртијевих хулигана

FOTO: Tanjug/AP

Naime, u ponedeljak uveče vandali Aljbina Kurtija uništili su mural najboljem teniseru sveta u Orahovcu, a to je zgrozilo i medije sa Ostrva.

Britanski "Ekspres" objavio je tekst u kom oštro osuđuje ovaj vandalski čin.

- Mural u Orahovcu je oslikan u martu prošle godine. Nije prošlo ni godinu dana, a meštani Orahovca su se probudili i videli da je mural posvećem Novaku Đokoviću vandalizovan, bela farba bačena je preko lica srpskog tenisera. Počinioci su još uvek nepoznati - piše britanski Ekspres koji prenosi izjavu direktor kancelarije za KiM Petra Petkovića. 

- Kurtijevi huligani noćas su uništili mural našem@ĐokerNole u Orahovcu. Kolika god da je mržnja ekstremista, nikada neće moći da ponište uspehe šampiona i najboljeg tenisera sveta i njegovu ljubav prema Kosovu i Metohiji! Kad nemaju svoje, uništavaju tuđe! - napisao je Petković.

Mural je oslikan u martu prošle godine, a uz njega je tada napisana i poruka na italijanskom i srpskom jeziku: "Nema unazad, čak ni da bi se uhvatio zalet".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @orahovcu_basto_rajska

BONUS VIDEO: NOVAKU JE JOŠ SAMO OVO OSTALO: Sa ovih 5 stvari biće nedostižan za sve

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Oni koji dele sankcije Rusima - ovo nisu mogli ni da sanjaju