ĐOKOVIĆ U POTPUNO NESVAKIDAŠNJOJ SITUACIJI: Noleta nakon Australijan opena intervjuisala deca - jedan klinac privukao posebnu pažnju (VIDEO)

Novosti online

31. 01. 2023. u 18:35

NOVAK ĐOKOVIĆ se nakon što je pokorio Australiju zaputio na tradicionalno fotografisanje sa peharom prvog grend slema u godini, a tamo se susreo sa jednom nesvakidašnjom situacijom.

ЂОКОВИЋ У ПОТПУНО НЕСВАКИДАШЊОЈ СИТУАЦИЈИ: Нолета након Аустралијан опена интервјуисала деца - један клинац привукао посебну пажњу (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

Naime, njega su intervjuisala deca, a ne novinari, kao što je praksa. Posebno zanimljiv bio je jedan razgovor sa osmogodišnjim dečakom koji se bavi tenisom, i sanja da će jednog dana biti na mestu na kom je danas, ali i godinama unazad, srpski as.

Najpre je Novak upitao dečaka koliko je star, i nakon saznanja da dečak ima svega osam godina srpski teniser mu je rekao:

- Kada sam ja imao osam godina, bio sam u svojoj sobi u Beogradu i pravio sam improvizovani trofej Vimbldona od materijala koji sam imao tu. Pravio sam malu igračku, onda sam igrao igru sa sobom, stajao sam ispred ogledala i govorio sebi da ću osvojiti Vimbldon, sanjao sam o tome. Uvek sam želeo da osvojim što više grend slemova, ali nikada nisam pomišljao da ću osvojiti ovoliko puta Australijan open - rekao je Đoković dečaku koji je samo ćutao i slušao šta mu priča najbolji svetski teniser.

Pratite i dalje sve vesti o Noletu na sportskim stranicama "Novosti"

BONUS VIDEO - PEČAT NAJBOLjEG: Koje rekorde juri Novak Đoković

Pratite "Novosti sport" i na Fejsbuku!

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANJE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre Pariz 2024

PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANjE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre "Pariz 2024"

RAT u Ukrajini, odnosno "specijalna vojna operacija" kako to Rusija naziva, još jednom je u prvi plan izbacio i sport. A kako najnovije vesti na temu "sportske sankcije Rusima" uopšte nisu naivne, poslednja dešavanja i dosad najveće poniženje za sportiste Ruske Federacije doveli su i do reakcije ruskog predsednikam Vladimira Putina.

18. 03. 2024. u 15:33

Komentari (0)

SVETSKI DAN BUDUĆNOSTI: Kako da stvorimo bolji svet za sve