CEO MELBURN ĆE NAVIJATI PROTIV ĐOKOVIĆA: Novak saznao potencijalnog rivala u osmini finala, čovek koji je razapeo Srbina prošle godine

Novosti online

21. 01. 2023. u 08:14

Novak Đoković od 09.00 časova po srpskom vremenu igra protiv Grigora Dimitrova za prolaz u osminu finala Australijan Opena, a poznat je teniser protiv kojeg bi igrao ukoliko se nađe već u narednoj fazi.

ЦЕО МЕЛБУРН ЋЕ НАВИЈАТИ ПРОТИВ ЂОКОВИЋА: Новак сазнао потенцијалног ривала у осмини финала, човек који је разапео Србина прошле године

Tanjug/AP

Naime, Đokovićev naredni rival u slučaju današnje pobede biće Australijanac Aleks De Minor koji je u tri seta 7:6, 6:2, 6:1 savladao francuskog predstavnika Bendžamina Bonzija.

Novak i De Minaur se nisu do sada sastajali, ali je domaći igrač ostao upamćen po lošim komentarima na račun srpskog asa. On je za vreme prošlogodišnje sage govorio da mu je dosta cirkusa i da ne želi da se priča vrti oko Đokovića.

- Ukoliko želiš da uđeš u zemlju, dve doze vakcine i tu si. Australijanci su prošli kroz mnogo toga zbog korone, a od igrača se oduzima momenat i posvećenje tenisu - tada je rekao De Minaur.

Tako da će Srbin imati priliku da se osveti čovek koji ga je prošle godine razapeo u Melburnu, a publika će sigurno svim srcem biti uz domaćeg tenisera De Minora.

BONUS VIDEO - Nepoznati Australijan open

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

MRAČNA STRANA ISTINE: U Ukrajini ubijen dvostruki šampion Evrope - ružne prošlosti